Stockmannilla* on koko tämän viikonlopun ajan kaikista kodintuotteista -20%. Pakkohan se oli käydä vähän katselemassa, josko valikoimista löytyisi tarpeellisia juttuja, jotka olisi tietty hyvä hankkia aleprosenteilla. Virtuaalinen ostoskori täyttyikin oikein näpsäkästi, joskaan kotiin ei kaikki lähteneet matkaamaan. :D

kollaasi1.jpg

Käyttämieni House-sarjan mukien kavereiksi kaipaisin jotain kivoja ja erilaisia mukeja*. Huomasin kivoja Bruka Designin* raidallisia lattemukeja, joissa on hauskasti raidat vähän kuin vapaalla kädellä olisi piirretty.

kollaasi4.jpg

Vihreitä kasveja voisi tuoda kotiin, eri toten mehikasvit* jotenkin kiehtoo. Lisäksi messinkinen Nappula* voisi olla kiva lisä nyt kun olen viehtynyt ripauksesta kultaa. &-merkki* sopisi Bestån päälle kuin nenä päähän. Sillä on useampi kuin yksi merkitys, johon se sopisi. Voin jo nähdä &-merkin ja messinkisen Nappulan tasolla orkideani kanssa. 

kollaasi5.jpg

Puista tarjotinta* ja/tai leikkuulautaa* olen haikaillut. Nämä yllä olevassa kuvassa olevat juuri sopivan värisiä, molemmat ovat tammisia. Marimekon Oiva-teepannu* olisi myös tosi kaunis, vaikka ei itselleni järin tarpeellinen. ;)

kollaasi6.jpg

Design Lettersin kirjainmukeja* voisi hankkia pari, ainakin I-kirjaimella. :) Samoin Mini Multi Jar -purkki* houkuttelee. Sopisi hyvin vitskuille. Tällä hetkellä D-vitamiinit ovat läpinäkyvässä purkissa, jonka kansi alkaa jo olemaan entinen. Ja isompi Multi Jar mulla jo onkin!

kollaasi3.jpg

Keltainenkin viehättää edelleen vaikka olenkin jostain syystä alkanut katselemaan "sillä silmällä" vihreää väriä. :) Kevät- ja kesäpetaukseen sopisi Marikon Räsymatto-tyynyliinat* ja Kurjenpolvi purkki* (1 litra) sopisi näpsäkästi keittiöön; valkoista, puuta ja aurinkoista keltaista. <3

kollaasi2.jpg

Sitten olisi tietenkin näitä ikuisuushaaveita. :) String Pocket hyllylle löytyisi paikka välittömästi, samoin keskikokoinen Hayn Tray-pöytä* odottaa pääsyä kaupasta olkkarin sohvapöydäksi. :D Ja koska Hobbarista hankittu pellavapussilakana on täyttänyt odotuksensa, voisi hankkia vielä toisenkin pussarisetin. J.F. by Finlaysonin Emilie-pellavapussilakanasetti* lähtisi kivalla alennuksella nyt!

kollaasi7.jpg

Pyyhkeeni ovat Villa Stockmannin froteepyyhkeitä* ja pyyhkeet kaipaisivat hiljalleen jo päivitystä. Jostain pyyhkeestä on lähtenyt ripustuslenkki ja ikäviä pysyviä tahrojakin on jonkin verran. Kuvissa näkyy myös hieno Iittalan Sarjaton saarnipuinen tarjotin*, jonka on suunnitellut Harri Koskinen. Kelpaisi!

kollaasi8.jpg

Keltaista Marimekon Tasaraitaa tyynyliinan* ja mukin* muodossa ja vihreän kaipuuseen nätti omenanvihreä Kivi kynttilälyhty*. Pieniä juttuja tehostevärillä valkoiseen sisustukseen.

Tässähän iskee varsinainen runsaudenpula. :) Vielä huominen aikaa kotiuttaa siis jotain kivaa/tarpeellista 20 pinnan alennuksella... hmmmmmm! 

Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä kaikille ja mukavaa sunnuntaipäivää <3

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä