Mádaran tuotepaketti kuivalle iholle

Sain tammikuussa (!!!) Hyvinvoinnin Tavaratalosta* testaukseen Mádaran tuotepaketin kuivalle iholle. Silloin ihoni kiukutteli oikein kunnolla ja lopulta vielä koko homma kärjistyi allergiseen reaktioon, jonka sain aknelääkityksestä. En siis päässyt käyttämään Mádaran tuotteita vasta kuin lopputalvesta/alkukeväästä. Hehkuttelin kuitenkin jo silloin tätä testausmahdollisuutta ja postaukseni löydät täältä.

IMAG2744.jpg

Tuotepaketissa* oli puhdistusmaito, kasvovesi ja kosteusvoide. Nyt nämä kaikki on käytetty ja kokemukseni tuotesarjasta on ehtinyt hyvän aikaa muhia takaraivossa tuotteiden loppumisen jälkeen. Koska nyt on ehkä alkamassa pakkaset ja talvikelit täällä eteläisessäkin Suomessa, on tämä kuivalle iholle tarkoitettu kasvojenhoitosetti varsin ajankohtainen. Ihoni ei kesäaikaan kuivu vaikka onkin atooppinen, vaan kuivuus ajoittuu aina talveen.

IMAG2742.jpgIMAG2741.jpg

Puhdistusmaito* sopii kaikille ihotyypeille. Nykyisin tuotepaketissa on puhdistusmaidon sijasta syväpuhdistava vaahto* . Kasvovesi onkin jo sitten erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle tarkoitettu.

Puhdistusmaidon teho oli riittävä enkä ainakaan muista kokeneeni niitä tuskaisia hetkiä, kun meikkivoiteen jämät tarttuvat kasvoja kuivatessa pyyhkeeseen. Kasvovesi* viimeistelee puhdistuksen ja siinä oleva Pohjoisen kamomilla kosteuttaa, rauhoittaa ja virkistää ihoa.

IMAG2740.jpg

Syväkosteuttava voide* sisältää tyrnin ja piharatamon uutteita ja voiteen kerrotaan kosteuttavan jopa 24 tunnin ajan. Voide tuntui todella kevyeltä ollakseen kuivalle tai erittäin kuivalle iholle, mutta kyllä vaan riitti kosteuttamaan ihoni. Yrttinen tuoksu hämmensi aluksi, mutta siihenkin tottui. Lieneekö tuoksu peräisin juuri tuosta piharatamo-uutteesta.

Tuotepaketin mukana tuli lisäksi näytekokoisia tuotteita; puhdistusmaito, syväkosteuttava voide sekä kaksi erilaista sävyttävää päivävoidetta. Sävyttäviä päivävoiteita en ole kokeillut vieläkään, ne odottavat edelleen. Testikokoinen puhdistusmaito oli kaikille ihotyypeille sopiva ja syväkosteuttava voide normaalille ja sekaiholle. 

IMAG2745.jpg

IMAG2746.jpgIMAG2747.jpg

Nyt olen suunnitellut hankkivani uuden tuotepakkauksen kuivalle iholle. Kuten aiemminkin mainitsin, ajankohta vaikuttaa juuri sopivalta ja pääsisin testaamaan näitä myös talvi-iholleni.

Itselleni on erävoitto jo se, että ihoni ei reagoi suuntaan tai toiseen tuotteita käytettäessä. Se on herkästi reagoivalle iholle jo tosi hyvin ja tämän voi varmaankin allekirjoittaa jokainen, jonka iho reagoi ”kaikkeen”. Toinen erävoitto on se, että tuote jättää miellyttävän fiiliksen ja kolmas erävoitto sitten se, että päättää hankkia tuotetta uudelleen. Ja näin on omalla kohdallani käynyt tämän testauksen myötä. 

Tuotepaketteja on kolme erilaista:

Mádara kuivan ihon tuotepaketti*

Mádara normaalin ja sekaihon tuotepaketti*

Mádara rasvaisen ja sekaihon tuotepaketti*

Kuivalle ja rasvaiselle iholle tarkoitetut tuotepaketit ovat Hyvinvoinnin Tavaratalossa nyt alennettuun hintaan 34,95 € (ovh 44,95 €)

Valikoimasta löytyy myös muita Mádaran tuotteita*.

Postauksen tuotteet on saatu Hyvinvoinnin Tavaratalosta*

4 kommenttia “Mádaran tuotepaketti kuivalle iholle

  1. Valittaja 🙂 : Mainospostauksia on nyt ollut putkeen aika paljon, se on totta. Blogini tosin on edelleen ihan oma itsensä, sillä mainostan vaan uskomiani juttuja ja tätä täällä on nähty ennenkin, esim. ennen tänne CASAan tulemista. <br />
   <br />
   Nyt on ollut tosi paljon yhteistöitä ja siksi myös postauksia, joissa näitä yhteistöitä näkyy. Ehkä tämä tästä jossain vaiheessa tasoittuu, joskin aion kyllä jatkossakin mainostaa. 🙂 Koittakaa jaksaa!

 1. Madara on niitä merkkejä, jotka ovat itseltä vielä täysin kokeilematta. Ehkä joku päivä. 🙂

  1. JonnaH.: Sä testailet niin paljon kaikkea, että ei ole ihme, jos aika ei ole riittänyt kaikkeen mihin haluaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *