Ei sillä ettenkö haluaisi näppyihostani eroon muutenkin, mutta nyt siihen on vielä lisäsyy. Olen suunnitellut siirtymistä luonnonkosmetiikan tuotteisiin jo pidemmän aikaa, mutta taloustilanne ei ole antanut vielä myöten. Minulla on kaikenlaisia korkkaamattomia purnukoita ja puteleita, jotka haluaisin käyttää pois ennen kuin ostan uutta tilalle. Mutta, sain tilaisuuden päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja merkkinä on Mádara. Sain testaukseen Hyvinvoinnin Tavaratalolta tuotepaketin kuivalle iholle ja nyt en millään malttaisi odottaa ihon kunnon paranemista, että pääsisin tuotteita testaamaan!

IMAG2743.jpg


IMAG2740.jpgIMAG2741.jpgIMAG2742.jpgPakettiin kuuluu puhdistusmaito, kasvovesi ja kosteusvoide. Lisäksi paketin mukana tuli pieni paperipussi, jossa oli vielä muutama näytekokoinen tuote.

IMAG2745.jpg


IMAG2746.jpgIMAG2747.jpgNäytekoossa on puhdistusmaito, syväkosteuttava "fluidi" sekä kahta erilaista sävyttävää päivävoidetta. Nämä siis tulevat kaupan päälle myös tuotepaketin tilaaville.

Tuotepakettiin pääsee tutustumaan tästä

Olen aika innoissani, tämä on meinaan ensimmäinen tuotesarjani luonnonkosmetiikan osastolta ja ihanaa päästä testaamaan ns. koko sarjaa eikä vain yksittäistä tuotetta. Olen myös kuullut paljon hyvää Mádaraa käyttäneiltä, sarja on usein mainittuna kun puhutaan luonnonkosmetiikasta. Eli kunhan nassun tilanne paranee niin nämä lähtevät välittömästi testiin! <3

Millainen käsitys teillä on Mádaran tuotteista tai oletteko peräti käyttäneet sarjan tuotteita?


Sisältää mainoslinkkejä