Loppuneet kosmetiikkatuotteet elokuu 2013

Huh, mikä elokuu olikaan. Se on nyt kuitenkin ohi ja syyskuu koittanut. On aika kurkistaa elokuun osalta haasteeseen, jossa on siis tarkoitus tyhjentää olemassaolevia kosmetiikkavarastoja ennen uusien tuotteiden ostamista.

Tuotteita loppui 11, joista yhden viskoin roskiin huomattuani sen vanhenneen. Kaikki tuotteet eivät olleet täysiä, joten siksi niiden loppuminen nopeastikin oli mahdollista.

IMAG6777.jpg

Yotuel-hammastahna oli hyvä. Tykkäsin siitä, että se ei ollut niin vahva, että olisi pesun jälkeen poltellut suuta. Tätä voisi ostaa joskus jatkossakin. Myös Laveran kuorinta-aine kasvoille loppui. Omasta mielestäni se ei kuorinut kovin tehokkaasti. Kasvoissani otsa on ongelmallinen, sillä siihen kertyy hikoilun vuoksi pientä näppyä ja siihen ei Laveran tehot riittäneet.  Jatkan siis edelleen otsalle aspiriinikuorintaa. 🙂

IMAG6780.jpg

Granaattiomena-meloni käsisaippua ja Nioxinin suihkun jälkeen laitettava ja päänahkaan jätettävä hoitoaine.

IMAG6781.jpg

Yves Rocherin Monoi-kuivaöljy ja Ceridal öljy olivat riittäviä kosteuttamaan näin kesäaikaan, jolloin iho ei ole liian kuiva. Monoi-öljyn käytin kokonaan ja Ceridalia oli vajaa puteli. Ceridalia voisi kokeilla jossain vaiheessa uudelleenkin. Monoi on ihan kiva kosteuttaja kesällä, ehkä sitäkin tulee joskus ostettua lisää. Talveen se ei ehkä fiilikseltään oikein istu.

IMAG6907.jpg

Mexx Fresh Woman vartalovoide oli miellyttävän tuoksuinen, ei liian vahva. Aiemmin käytin samaan sarjaan kuuluvan hajuveden loppuun. En mielelläni pitkäaikaisessa käytössä suosi tällaisia ”hajuvesivoiteita”, sillä atooppinen ihoni ei pitkässä juoksussa varmasti tykkää. Tämä tuli kuitenkin käytettyä ja sopii kesäaikaan tämäkin kosteuttamaan. Koostumus oli hyvin kevyt.

IMAG6908.jpg

Vichyn anti-transpirantteja olen tyhjentänyt reilun vuoden aikana jo useampia. Tämä on se minun luottotuotteeni, mitä dödöihin tulee. Vuosi sitten keväällä jotain elimistössäni tapahtui eikä tavalliset dödöt enää pitäneet hajuja pois. En niinkään kastu kainaloista, mutta jostain syystä hienhaju on vahva ja haisu alkaa nopeasti ja ilman juuri minkäänlaisia aktiviteetteja. Lääkäri oli sitä mieltä, että elimistössäni on vain jotain muuttunut ja that’s it. Itse en tähän ”diagnoosiin” mielelläni taivu, joten ehkä jossain vaiheessa alan oikein urakalla etsimään ratkaisua.

Onko kellään muulla samankaltaisia ongelmia?

Dove Invisible Dry oli se tuote, jonka vanhentuneena viskoin pois. Tuoksu ei ollut raikas vaan omituisen tunkkainen ja aavistuksen pistävä. Nyt käytössä on sama tuote, mutta stickinä ja tuoksu on ihan erilainen ja se jos mikä kertoo että toi roll-on oli vanhentunut.

IMAG6928.jpg

Loppuun kuluivat myös Lumenen Vitamin C+ heleyttävä päivävoide ja Nioxinin shampoo. 

*************

Kolme yötä on takana uudessa kodissa. Eilen sain vanhan kodin siivottua ja nyt on yksiön ovi sulkeutunut tältä osin. Täällä tavarat löytää hiljalleen (lue: super hitaasti) omia paikkojaan. Huonekalut eivät ole ihan paikoillaan vielä olohuoneessa, mutta kunhan saan rullaverhon asennettua ikkunaan niin pyöräytän huonekalut paikoilleen. Yksiössä ollut järjestys ei toimikaan täällä, kuten oli aluksi suunnitellut, joten yritän sopeutua ajatukseen, että on laitettava jutut toisin. Ehkä tästä kuitenkin hyvä tulee. 🙂

Kuvia mulla ei ole vieläkään teille uudesta kodista tarjota, sillä mikään kohta kodissa ei ole kuvauskunnossa. En myöskään aio kiirehtiä, katselen ennemmin näitä laatikoita ja nyssäköitä kuin laitan tavaroita minne sattuu. Samalla yritän tehdä sitä tavaroiden karsintaa, jota en vanhassa kodissa ikinä ehtinyt aloittaa ja jota en myöskään tiukan aikataulun vuoksi pakatessa tehnyt.

Tällaista tänään sunnuntaita, mukavaa päivää kaikille! <3

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet elokuu 2013

 1. Aika monta sait loppuun!<br />
  <br />
  Oliko tuo Lumenen heleyttävä päivävoide hyvä? Tai millaiselle iholle sitä suosittelisit?<br />
  <br />
  Mulla oli käytössä Lovean monoi-öljy. Tuo Yvesin ei vissiin ole luonnonkosmetiikkaa? Tykkäsin kyllä, mutta kuten sanoit, ei ehkä sovi syksyyn ja talveen 🙂

  1. Rebecca R: Mun mielestä toi Lumenen päivävoide sopii ihan normaalille iholle. En kokenut juurikaan heleytyväni sitä käyttäessä eli mielipiteeni siitä on aika neutraali. Voisin käyttää, jos saisin lisää, mutta en ole ajatellut juosta pää kolmantena jalkana sitä ostamaan lisää. :)<br />
   <br />
   Ei, YR:n kosmetiikka ei ole luonnonkosmetiikkaa, joskin pyrkivät käyttämään eettisiä (?) raaka-aineita jne. Jos monoita vielä hankin, voisinkin kokeilla jotain toista merkkiä 🙂

 2. Tsemppiä tavaroiden järjestelyyn! Pikkuhiljaa hyvä tulee:)

  1. Viivi: Kiitos! Kyllä se tästä, täytyy vaan olla kärsivällinen ja antaa itselleen aikaa ja armoa järjestelypuuhiin, jotta ei sitten jossain kohtaa vaan kiukustu ja sullo tavaroita minne sattuu. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *