Päätin ottaa tosissani haasteen, josta kerroinkin tarkemmin Haaste: Kosmetiikkavarastot tyhjiksi -postauksessa.

Vaikka haaste liittyykin kosmetiikkaan, joka ei ole blogini pääaiheita (vaikkakin minulle tietyistä syistä tosi tärkeä), niin päätin raportoida joka kuukauden lopussa mitä tuotteita olen kuluttanut loppuun, mitä mahdollisesti olen niiden tilalle ottanut käyttöön ja tietenkin myös ilmoitan, jos ostan uutta. Uuden ostaminen ei ole tarkoitus, mutta joskus sekin on tarpeen, jos jokin tuote loppuu kokonaan varastosta. Lupaan myös kertoa, jos hairahdun ostamaan ylimääräistä. Hih!

Ehkä tämä sopii osittain myös tavaranvähennysprojektiin ja raivaukseen? ;)

IMAG2180.jpg
Tämä The Body Shopin Ginger vartalovoi oli i h a n a !!! Mieletön inkiväärin tuoksu ja iho tuntui todella pehmoiselta rasvauksen jälkeen. Tosi mielelläni voisin joskus kokeilla muitakin TBS:n vartalovoita :)

Nyt käytössä on Buzzadorina testiin saamani Doven Pure & Sensitive-sarjan vartalorasva. Siitä löytyy juttua täältä.


IMAG2241.jpg

Methodin White Tea -nestesaippua (poistunut valikoimista). Käytössä sitruunaverbenan tuoksuinen palasaippua. (postaus täällä klik)


IMAG2440.jpg

Yves Rocherin Hydra Vegetal kasvovesi


IMAG2749.jpg

Yves Rocherin Pure System kuoriva puhdistusaine, en tiedä voisiko tämän sarjan tuotteet olla ollut osasyy ihoni pahenemisessa. 


IMAG2768.jpg

ACO hoitava huulivoide, olen ollut todella tyytyväinen. Nyt päätin aloittaa tämän tilalla Bepanthenin.

Tämmösiä tuotteita siis loppunut. En ole saamattomuuttani saanut tehtyä olemassa olevasta kosmetiikasta mitään listaa. Kaivelen vaan varastojani ja katselen mitä tulee vastaan ja otan käyttöön kun edellinen vastaava loppuu.

On muutan todella upea fiilis, kun saa jonkun putelin tai purnukan tyhjäksi ja voi viskoa sen (kuvan otettuaan) roskiin. :D

Mitenkäs teillä, jotka päätitte kans lähteä haasteeseen on mennyt? Onko tuotteita loppunut paljon? :)


P.S. Nyt on jo helmikuu! <3 Vielä kun jaksaisi hetken, niin sitten on jo kevät!