Väliaikainen sohvapöytä

Sohvapöydän tarve kasvoi niin suureksi, että nöyrryin ja otin takaisin äidille antamani Ikean Lack-pöydän takaisin. Alun perin luovuin siitä, koska halusin eroon mustista kalusteista tarkoituksenani pitää kalusteet vaaleina ja käyttää mustaa sisustuksessani vain ripauksina. Nyt pöytä on taas kotona, mutta tilapäisesti kunnes saan hankittua sellaisen, jonka todella haluan. Tai kunnes pääsen Ikeaan ja voin korvata väliaikaisen mustan Lack-pöytäni väliaikaisella valkoisella Lack-pöydällä. 😉
IMG_6877.JPG

IMG_6878.JPG

IMG_6875.JPG

IMG_6874.JPG
Nyt voi jopa hankkia leikkokukkakimpun maljakkoon tai tehdä kynttiläasetelmia ja niille on paikka. Kuten näkyy, tv-tasoa ei voi paljon somistella tässä vaiheessa. 🙂

8 kommenttia “Väliaikainen sohvapöytä

  1. Meillä on avopuolison kanssa tismalleen samanlainen 🙂 (niinkuin varmasti monella muullakin!) ja kumma kyllä oma Macbook pro on siinä kovin viihtynyt ;D

  2. Kyllä tuo Lack asiansa ajaa eikä näytä loppujen lopuksi edes kovin huonolta tuossa. 🙂

  3. Heh. Meillä taas on väliaikaisena tv-tasona ikean musta Lack-sarjan tv-taso. Se on siskoni vanha, jonka otimme nimenomaan hetkeksi tuohon, kunnes löydämme sopivan tv-tason. Jos tuo taso oli valkoinen ja naarmuton, voisi se ihan hyvin jäädä tuohon.

  4. Ei tuo musta ole ollenkaan huono- kyllä se tuohon natsaa kontrastia tuomaan! 🙂

  5. Toi mun Jyskistä aikoinaan hankittu eteispenkki on myös väliaikaisena tv-tasona, kunnes saan paremman. Bestå on ensisijainen haaveeni, mutta jos jostain vielä paremman löydän niin saatan sortua. 🙂

  6. Kiitos Sofia! <3 Ehkä sen kelpaa tosiaan toistaiseksi olla tuossa. 🙂

  7. Minusta tuo sohvapöytä on tosi kivannäköinen; tuo tosiaan mukavaa kontrastia muuten valkoisen sisustuksen kanssa. Sopii hyvin telkkarin mustien kehysten ja torkkupeiton kaveriksi :)<br />Mistä muuten olet tuon torkkupeiton hankkinut? Sopisi meillekin hienosti soffan nurkkaan tuollainen…<br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *