Sisustusostoksia

Eilen oli sisustusostospäivä, ihan kunnolla. 🙂 Niin siis mähän menin ostamaan Clas Ohlsonilta dymoa ja vaatelaatikoita, niitä mitä aiempaan postaukseeni olin keräillyt. Tuli hankittua vähän muutakin sitten, hih!
IMG_6932.JPG

IMG_6933.JPG

IMG_6934.JPG

IMG_6935.JPG

Lisäksi kaivelin lapsuudenkodissani hieman kaappeja ja mukaan tarttui käpyjä (joo-o!) ja astioita. Astioiden joukossa on on muun muassa Arabiaa ja Riihimäen lasia.
IMG_6936.JPG
Illalla piipahdin vielä Prismassa ja kummasti sieltäkin tarttui jotain mukaan. Postauksia luvassa toki sitten, kun saan tavaroita paikoilleen.
Mukavaa lauantaita kaikille! <3
Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Sisustusostoksia

  1. Hups! Kirjoititko todella Arabiaa ja Riihimäen lasia. Upeita ovat. Mutta muistelen kuinka ei niin kovin kauan sitten luonani katselit Arabian tuotteita ja kerroit ettet osaa/halua arvostaa jotain merkkejä vaan sua kiinnostaa vain muodot…

  2. Kirjoitin todella &amp;quot;Arabiaa ja Riihinmäen lasia&amp;quot;. Toki arvostan joitain merkkejä, esimerkiksi juuri Arabiaa – onhan se legendaarinen ja kotimainen merkki. En tosin edelleenkään ihastu tuotteeseen ja hanki sitä merkin vuoksi. Siinä on oltava muutakin, mikä vetoaa. Ostaminen vain ja ainoastaan merkin takia on jokseenkin typerää, toki kukin tekee miten parhaaksi näkee.

  3. Kivan näköinen tuo musta-valkoinen rasia. Ja aiemmassa postauksessa silmään osui kirjainleimasimet jollaisia olen jo pidempään etsinyt. Clasulle siis 🙂

  4. Multa jäi bongaamatta kokonaan noi leimasimet. Ja teippien kanssa kävi myös huono mäihä, ei ollut ollenkaan mustavalkoisia. Oli vain sinistä ja vaaleanpunaista. Pitää seuraavalla kerralla taas käydä kurkistelemassa, joko niitä taas olisi 🙂

  5. Se on kyllä todella kiva ja näyttää esillä hyvältä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *