Vinkkejä äitienpäivälahjaksi/valmistujaislahjaksi

Voi tehdä jo hieman tiukkaa ehtiä tilaamaan netistä äitienpäiväksi lahjoja, mutta valmistujaislahjaksi varmaan kerkiää vielä ja saahan näistä vinkeistä varmaan ideoita, jos äidille on vielä lahja ostamatta ja aikoo vielä ehtiä kaupoille. Meinaan täällä yksi mattimyöhänen on hankkimatta lahjaa! 😉 Kaivelin hieman Finnish Design Shopin valikoimaa ja löysin vaikka mitä kivaa! Voisin melkeinpä yhdistää äitienpäivälahjan yhteen toiseen merkittävään päivään ja siten voisin hankkia yhteislahjan. 🙂
alessidivakastelukannu.jpg
Alessi Diva kastelukannu (Design Eero Aarnio)

arnejacobsenkirjainmuki.jpg
Arne Jacobsen kirjainmuki

dropp!kulho.jpg
Dropp! kulho

evasolokeitti%C3%B6r%C3%A4tti.jpg
Eva Solo keittiörätti

evasolopeilirasiaiso.jpg
Eva Solo peilirasia

evasolositruspuristin.jpg
Eva Solo sitruspuristin

georgjensencobrakynttil%C3%A4njalka2kpl.
Georg Jensen Cobra kynttilänjalat 2 kpl

iittalavitriinirasia.jpg
Iittala vitriinirasia

jewellerytree.jpg
Jewellery Tree

kostabodakynsilakkasisustusesine.jpg
Kosta Boda kynsilakka (sisustusesine)

mari
mekkounikkolaukku.jpg
Marimekko Unikko-kassi

normancopenhagendollysuolajapippurisetti
Norman Copenhagen Dolly suola- ja pippurisetti

pimp%C3%B6yt%C3%A4.jpg
Pin-pöytä

normancopenhagenrikkalapiojaharja.jpg
Norman Copenhagen rikkalapio ja -harja

marimekkohyv%C3%A4ss%C3%A4seurassasiirto
Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha teekuppi
Näiden joukossa oli parikin juttua, joita harkitsen hankkivani äidilleni. Ensin tosin täytyy tehdä hieman tutkimus- ja salapoliisityötä. 😉 Toivottavasti näistä oli vinkkiapua teillekin! Alla olevaa banneria klikkaamalla pääsee tutustumaan FDS:n valikoimaan. Siellä on enemmän kivoja tuotteita kuin laki sallisi. 

Postaus sisältää mainoslinkin

Irina / White & Fresh - -

8 kommenttia “Vinkkejä äitienpäivälahjaksi/valmistujaislahjaksi

  1. tää on kyllä kumma, siis minun ja sinun sisustusmaku poikkeaa kyllä toisistaan kuin yö ja päivä. Suoraan sanoen minä suunnilleen vihaan tämänkin postauksen kaikkia esineitä. Ja siltikin musta sinulla on hurjan kaunis koti ja upea tapa yhdistellä (niitä mun vihaamia) esineitä. <br /><br />terkuin vakilukija jo melkein vuoden ajalta.

  2. Tää oli varmaankin kohteliaisuus? 🙂 No, ei tämän postauksen tuotteet kaikki ole laisinkaan sellaisia, joita haluaisin omaan kotiini. Yritin laittaa vähän laidasta laitaan tuotteita, muille vinkiksi niinku. Ja näistähän voi saada vinkkejä myös toisinlaisiin ja toisen näköisiin tuotteisiin. 🙂 Toivottavasti viihdyt lukijana jatkossakin. 🙂

  3. siis ihana kynsilakka! 😀 kääk. minne ton vois sijottaa? näyttää varmaan aika tyhmältä jonku vessanpöntön vieressä 😀

  4. Aika hauska keksintö kyllä! Mä en tuolta FDS:sta katsonut sen mittoja ollenkaan, mutta näin Tukholmassa Åhlénsilla saman sarjan huulipunia ja onhan niillä vähän kokoa. Ehkä joku kosmetiikkafriikki-sisustaja voisi tuollaisen haluta? ;D No ei, onhan toi aika nokkela. Tuskin ehkä vessanpöntön vieressä. 😉 Vaikka yöpöydälle, lipaston päälle, isomman kylppäritason päälle tms.

  5. Mä luulin et toi on iso. Mut googlettelemalla nopsaan nii koko ois semmonen 19cm, eli ei häävi 😛 jos nyt ei kuitenkaan sinne vessanpöntön viereen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *