Wanted: Kultainen kello

Ehdinkin tuossa joku päivä sitten katsella hieman kelloja Hobby Hallin valikoimista, mutta nyt sitten näitä kellohaaveita on ollut täällä blogistaniassa, joten hurahdin aivan täysin ja kahlasin useampia kellovaihtoehtoja läpi. Kellon pitää olla – kuka yllättyy?!! 😉 – kultainen! Se voi toki olla teräksenkin värinen, mutta siinä pitää siinä tapauksessa olla selkeät kultaiset yksityiskohdat. Rakastan kultaisia koruja yli kaiken. Alla sitten kunnon kasa kuvia eri kellovaihtoehdoista, joita kattelin. Joistain pidän enemmän, joistain vähän vähemmän.
fossilrannekellohobbyhall.jpg
Fossil (Hobby Hall)
fossilrannekellokapeampihobbyhall.jpg
Fossil (Hobby Hall)
regalkorukellohobbyhall.jpg
Regal korukello (Hobby Hall)
Citizen+Eco-Drive+Classic+Lady.jpg
Citizen (Keskisen Kello)
DKNY+rannekello+NY8226.jpg
DKNY (Keskisen Kello)
Frederique+Constant+Delight.jpg
Frederique Constant (Keskisen Kello)
Michael+Kors+MK5166+Jet+Set+kello.jpg
Michael Kors (Keskisen Kello)
Michael+Kors+MK8077+rannekello.jpg
Michael Kors (Keskisen Kello)
Tommy+Hilfiger+Ritz.jpg
Tommy Hilfiger (Keskisen Kello)
Mitäs tuumaatte näistä bongaamistani kelloista? 🙂
Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Wanted: Kultainen kello

  1. Sattui niin hauskasti, että olin ehtinyt kaivella jo erilaisia kellojen kuvia koneelle ja sit oli pakko heti postata, kun luin postauksen. Haaveiltiin siis samasta asiasta samaan aikaan! 🙂

  2. Itse katselin vasta juuri noista samoista paikoista samantyylisiä kelloja. Päädyin lopulta tuohon kolmanneksi alimpaan punakultaisena. Ostin keskisen kellosta, kun löysin yhdestä blogista alekoodinkin sinne. Kellokin kerkesi jo tulla ja hieno on!Vielä pitäisi käydä pienentämässä sopivaksi.

  3. Tuo Korsin Jet Set -kello onkin kiva! Tykkään myös tuosta alemmasta Oversized versiosta, mutta tällaisena miniranteen omistajana olisi käsi sitten pelkkää kellotaulua. 🙂 Ja mulle keltakultaisena korut kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *