Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu – maaliskuu 2018

Vuoden ensimmäinen loppuneiden kosmetiikkatuotteiden koontipostaus on täällä! Päädyin nyt siihen, että jos tuotteita ei lopu kovin isoa määrää per kuukausi, niin teen koonnin sitten useammasta kuukaudesta kerrallaan. Kolmen kuukauden aikana tuotteita loppui yhteensä kolmetoista.

Lumene Body Refresh Cranberry Nourishing Body Cream – Hyvä vartalovoide, jos tykkää makeasta virkistävästä tuoksusta ja hyvästä imeytyvyydestä. Tuubi on materiaaliltaan lötkö, joten voiteen puristaminen oli aavistuksen hankalaa. Puristinkin voiteen heti alkuun tyhjään purkkiin, josta annostelin voidetta. Olen käyttänyt tätä vartalovoidetta aiemminkin ja tykkään tuoksusta, mutta en ehkä jatkossa kuitenkaan osta pakkauksen takia.

Kocostar Foot Peeling Pack kuorintasukat – Nämä kuorintasukat oli jännittävät! Lits läts vain kuului, kun tassuttelin kuorintasukat jalassa lattialla. Vaikutusaika oli pitkä, taisi olla jopa puolitoista tuntia. Sujautin villasukat vielä sukkien päälle, jotten liukastu, jos tarvitsi liikkua puolentoista tunnin aikana. 😉 Ihon kuoriutuminen jaloissa alkoi neljän-viiden päivän tienoilla. Kauhunsekaisin tuntein odotin, että miten paljon iho kuoriutuu, mutta kuoriutuminen oli tosi maltillista. Jopa niin maltillista, että mietin tosissani, onko tässä nyt toimiva tuote. Jotenkin kamalan vaikea kuvitella, että jaloissani ei olisi ihoa kuoriutuvaksi. 😀 Ehdottomasti kuitenkin ostan jatkossakin tätä kokeiluun, jos tulee sopivalla hetkellä vastaan.

Rexona Motionsense Biorythm antiperspirantti spray – Rexonan dödö on vakkarituotteitani. Aiemmin käytin roll-onia, mutta ihosairauden vuoksi sen käyttö teki kipeää ja siirryin suihkeisiin. Käytin alumiinitonta deodoranttia tuossa välissä, mutta koska sen kanssa tuli pieniä komplikaatioita ja ihotautilääkäri ei ollut sitä mieltä, että antiperspirantti pahentaisi tilannettani, otin taas pääasialliseksi dödöksi tämän vakkarituotteeni. Toimii!

bareMinerals Foundation Original SPF 15 mineraalimeikkipuuteri (sävy fair, c10) – Tähän mennessä paras käyttämistäni meikkipohjista. Yrityksiä löytää parempi on ollut useitakin, mutta vielä ei ole parempaa löytynyt. Kasvojeni iho on hieman haastava, sillä se on couperoottinen, atooppinen ja kevättalvisin siinä usein on vielä hormonaalisia paukamia, jolloin meikkipohjan peittävyys on tarpeen.

Tiger käsisaippua, laventeli – Edullinen ja hyvä perussaippua Tigeristä. Tuoksu ihan passeli ja tätä varmasti ostan jatkossakin.

Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond nestesaippua – Tämäkin on ihan perushyvä niin sanottu markettisaippua, josta ei ole sen kummempaa sanottavaa. Tuoksu oli miedon pehmeä ja toimitti virkansa moitteetta.

The Ritual of Sakura Body Scrub – Aivan ihanan tuoksuinen vartalonkuorinta-aine, jonka ostin viime kesänä laivalta. Ritualsin saman tuoksuisen suihkuvaahdon olisin ostanut myös, jos vaan rahavarat olisivat riittäneet. Tämä sokerikuorinta oli siis tosiaan ihana tuoksultaan ja myös toimivakin, mutta omalle herkälle iholleni ehkä aavistuksen liian karhea. Muutoin vahva suositus!

Cien Vital Regenerative Night Cream – Tuoksun puolesta ei kovin houkutteleva, tässä oli sellainen ”kosmetiikan haju”. Koostumus oli tuhti ja rasvainen – iho jäi kiiltävän rasvaiseksi levittämisen jälkeen – ja voiteen levittämisen jälkeen tarvitsi saippuaa, jotta voiteen sai pois sormista. Ajan kanssa kuitenkin imeytyi ihoon. Toimiva yövoide Lidlistä, joka kosteutti kuivaa talvi-ihoa. Käyttäisin, jos muuta vaihtoehtoa ei olisi, mutta pidin ehkä enemmän kuitenkin Cienin toisesta yövoiteesta (Cien Q10 Anti-Wrinkle Night Cream), jota testasin vuosi sitten.

Faith in Nature Brave Botanicals Laventeli-Jasmiini shampoo* – Oikein hyvä shampoo, ihanan tuoksuinen (tuo mieleen kesäisen mökkisaunahetken) ja pesi hyvin. Peukku tälle!

CîME Kissed by a Rose kasvoseerumi* – Korjaava öljypohjainen seerumi kasvoille. Näppärä varsinkin silloin, kun kaipasi jotain lisäkosteutusta kevyen ja ohuen kasvovoiteen alle. En ehkä ostaisi uudelleen, mutta voisin kyllä käyttää jatkossakin. Ei siis tuote, joka olisi aiheuttanut varsinaisesti mitään jippijaijee-fiiliksiä.

Lush Berry Berry Christmas Shower Gel* – Mukava tuoksu, upea vihreä väri ja vaahtoutui sopivasti. Pesutehoon en kuitenkaan ollut 100 % tyytyväinen ja geelin pursottaminen pullosta vaati paikoin tekemistä. Geeli oli hassua sinänsä, että jos ei puristanut pulloa tarpeeksi voimakkaasti, pullo imaisi geelin takaisin sisäänsä. 😉 Ei kuitenkaan huono joulusesonkituote mutta ei minun makuuni kokonaisuudessaan enkä varmaankaan ostaisi jatkossa.

Moroccanoil Treatment-hoitoöljy* – Uulalaa, miten ihana tuoksu Morocconoilissa! Käytin öljyä pääasiassa hoitoaineen sijasta hiusten pituuksiin aina silloin tällöin ja pullo kesti ikuisuuden (vuosia). Ehdottomasti voisin käyttää jatkossakin!

Poskipuna – Ei mitään hajua, minkä merkkinen tämä tiensä päähän tullut poskipuna oli. Se on varmaan ollut osa jonkun lehtitilauksen tilaajalahjaa tms. Värisävy oli kuitenkin omalle iholle oikein hyvä ja käytin tämän mielellään.

Mukavaa viikonloppua! 🙂

 

* Tuotteet PR-näytteitä tai tuoteyhteistyönä saatuja

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu – maaliskuu 2018

  1. Viime kesänä testasin ensimmäistä kertaa ikinä kuorintasukkia,eri merkkisiä tosin ja merkkiähän en nyt sitten enää muista.
    Niillä sukilla ihoa kuoriutui ihan (järkyttävän) paljon eli olivat ainakin tehokkaat 😂 Vaikka se vähän erikoinen kokemus olikin niin voisi ottaa ensi kesänä uusiksi…oli niin helppo juttu.

    1. Mä olisin myös toivonut hieman runsaampaa kuoriutumista noilla kuorintasukilla. Täytyy joskus kokeilla muunkin merkkisiä. 🙂 Nyt olisi ollut ihanteellinen aika tehdä kuorinta, kun ei vielä tule oltua paljain jaloin. Kesällä on sitten se riski, että iho kuoriutuu ja tulee tulehduksia… ellei sitten vaan sitä vaihetta ole sukat jalassa. 🙂

  2. Tuo poskipuna saattaa olla Maybellinen. Pakkaus on tutun näköinen, mutta en ole ihan varma. Moroccanoil on aivan ihana tuotesarja!

    1. Eikku, voi olla joo. Muistan, että olisin mahdollisesti saanut sen joskus jonkun lehtitilauksen yhteydessä tilaajalahjana. Itse en muista koskaan ostaneeni poskipunaa. Ja voihan Moroccanoil! Juuri yksi päivä tuossa kaipasin sitä kovasti, kun olisin halunnut laittaa hieman öljyä hiusteni pituuksiin. Moroccanoil kun ei tee ohuista hiuksistani lähmäisiä ja rasvaisia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *