I love me 2017 – rakastumisia, kiinnostumisia ja vanhoja tuttuja

Yhteistyössä I love me / Messukeskus

Neljän ja puolen tunnin messurupeaman aikana ehdin nähdä I love me -messuilla lähes kaiken. Jotain jää aina näkemättä ja havaitsematta, mutta yllättävän kattavasti ehdin pyöriä hallit ja osastot läpi. Ainoastaan näytösalueella en käynyt.

Tukholman reissulta toin itselleni tuliaisiksi näitä Kocostarin naamioita. En ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta laatikossa odottelee sekä Camellia Happy Mask ja jalkojenhoitopaketti. Ystäviltä tosin olen kuullut kehuja eli luotan niihin. 🙂 Samoin vanha tuttu Invisibobble löytyy messuilta. Rakastuin näihin kullanvärisiin lenksuihin ja laivaltahan löysin yhden paketin. En ole vieläkään saanut varmistusta huhulle, että tämä kullanvärinen lenksu olisi poistumassa markkinoilta. Toivottavasti ei! Se sopii meinaan varsin hyvin hiusteni luonnollisen vaaleaan väriin ja kultafanina tykkään. Kocostar ja Invisibobble löytyvät molemmat Natural Beauty Importin (Beauty Pop Up) osastolta 6a50.

Ekopharma – hoitolakosmetiikkaa

Ekopharman pisteen (7e120) olen ohimennen nähnyt messuilla aiemminkin, mutta nyt nimi on niin syöpynyt mieleen, että tällä kertaa päätin tutustua siihen tarkemmin. Minulle on joku lukijoistani joskus suositellut Ekopharman shampootakin. Herkkä- ja vaativaihoisena tämä tuotemerkki voisi olla minulle juuri se oikea ja kosmetologin kanssa jo hieman keskustelimmekin siitä, millaiset tuotteet iholleni voisi sopia. Pitää ottaa huomioon pintakuivuus, herkkä reaktiivisuus sekä tietenkin ikä näin neljääkymmentä ikävuotta lähetessä. Ekopharman tuotteisiin palaan aivan taatusti jossain vaiheessa, se on vissi!

Rakkautta ensi kokeilulla!

Tässä minun osaltani tämän vuoden I love me -messujen ehdoton hittituote! Saanko esitellä, ryhtiremmi. <3 Tämä Swedish Posture brändin ryhdinmuistuttaja puetaan päälle ja se kiristetään sopivasti, jolloin se on mukava päällä, mutta ryhdin lysähtäessä muistuttaa paremmasta asennosta. Kokeilin tätä messuilla ja rakastuin. Olisin voinut jättää ryhtiremmin päälleni ihan samantien. Ryhtiremmiä saa valkoisena, mustana tai pinkkinä.

En ole täällä blogin puolella kertonutkaan, että olen puoli vuotta kärsinyt oikean käden kivuista, pääosin sivusuuntaisen ojennuksen aikana. Sittemmin vaiva on pahentunut ja nyt on epäilys kiertäjäkalvosimen ongelmasta. Fysioterapeutin ohjausaika on ensi viikolla, mutta jo puhelimessa aikaa varatessa fysioterapeutti korosti kiinnittämään huomiota hyvään ryhtiin. Olenkin yrittänyt aina muistaessani vetää olkapäitä taaksepäin, mutta taidan olla luonnostaan niin huonoryhtinen yläkropasta, että asennon pitäminen on hankalaa ja tuntuu kuin olisin heinäseiväs. Ryhtiremmin kanssa asento ja olo oli aivan toista, niin luonnollinen. Ja koska olin jo messuille varaamani budjetin käyttänyt, jouduin epätoivoisena jättämään ryhtiremmin hankkimatta. Tällaisen kuitenkin ehdottomasti haluan!

Ryhtiremmin löydät PROrunnerin osastolta. Sijaintia en onnistunut sitten millään löytämään näytteilleasettajien listalta, mutta taitaa olla halli 6.

Yotuel lähetti minulle taannoin testiin heidän All-In-One Wintergreen valkaisevan hammastahnansa. Olen sitä nyt käyttänyt ja hyväksi todennut, joten kun Yotuelilla oli messutarjouksena kympin tuubi, ostin heti kaksi pakettia varastoon. Yotuelin messuosaston löydät osoitteesta 6g60.

Tutustuin myös ensimmäistä kertaa Jolien osastoon (7g128). Joliella on monia erilaisia sertifioituja luonnonkosmetiikan tuotemerkkejä. Yksi merkeistä on Alima Pure, joka oli minulle aivan tuntematon. Päätin kuitenkin kokeilla merkkiä, sillä tarvetta on mineraalimeikkipuuterille. Niinpä ostin kokeiluun Satin Matte Foundation -mineraalimeikkipuuterin sävyssä Neutral 2. EDIT 22.10.2017 Ensimmäisen kokeilun jälkeen meikkipuuteri tuntuu olevan oikein passeli. Toivottavasti myös jatkossa! 🙂

Health Storen osastolta 6n88 nappasin mukaani purkillisen Ubikinonia, jos vaikka sillä olisi vaikutusta syksyn ja pimeän tuomaan väsymykseen.

Hyvinvointia lukemalla

Otavan osastolla 7n130 oli useita hyvinvointiin liittyviä kirjoja. Yllä olevassa kuvassa näkyvät kirjat ovat kirjoja, jotka kiinnostavat minua itseäni ja suurin osa niistä onkin varauksessa kirjastosta.

  • Viihdy omassa arjessasi; Noora Lintukangas
  • Tsemppikirja; Sanna Wikström, Jutta Gustafsberg
  • Sydänjuttu – Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut; Anna Taipale
  • Valtavan ihana – Havaintoja naisen kehosta ja kiloista; Hanna Kinnunen, Aino-Kuutamo Uusitorppa
  • Antisäätäjä – Fiksun ajankäyttäjän opas; Anna Perho

Puhdistamon tuotteet ovat tuttuja minulle jo ennestään. Kokemusta on Instant-pakurijauheesta, kookosöljystä ja sitruunanmakuisesta OptiMSM-jauheesta. Kotiin ostin tällä kertaa pienen purkin (250 ml) kookosöljyä. Puhdistamon ison ja piristävän vihreän osaston löydät osoitteesta 6h70 ja 6k70.

The Natural Beauty Shopia on aivan pakko kehua ja erityisesti heidän käsintehtyä Anti-Ageing Body Lotionia! Ostin tätä viime vuonna Tuomaan markkinoilta ja ihastuin täysin. Hae talveksi itsellesi tehokas kosteuttaja osastolta 7f139.

Pyykkietikkaa etsivien kannattaa suunnata halliin 3, osastolle 3e41, jossa sijaitsee salolainen Murena Deco. Heiltä löytyy pyykkietikkaa useammassa tuoksussa sekä suoristussuihketta, jolla voi suoristaa rypistyneen kuivan tekstiilin (vaikkapa paidan). Tällä osastolla oli taas hieman harmitusta ilmassa, kun messubudjetti oli käytetty. Muuten olisin kyllä ostanut kokeiluun tätä pyykkietikkaa. Aiemminhan ostin testiin ja melkein jo käyttänyt Le Pére Pelletierin pyykkietikan.

Aivan supersuloiset nämä Otzit! Laivalla kesällä näitä katselin, ihastelin ja sovittelin. I love me -messuilla malleja oli erilaisia, myös syys- ja talvimalleja. Ihastuin näihin talvimallin kenkiin, joissa on pitävä traktoripohja sekä sisäkarva varpaisiin asti. Näistähän voisi olla vaikkapa tulevan talven kengiksi? 🙂 Otz Shoesin osaston löydät osoitteesta 6f2.

Uusia tuttavuuksia ja kiinnostumisia

Yes To -brändi on minulle aivan uusi tuttavuus, mutta minua viisaammat ovat olleet siitä tietoisia selkeästi pidempään. 😉 Merkin tuotteet ovat täynnä hyvää ja ilman ikäviä ainesosia. Kurkkua, tomaattia, porkkanaa, kookosta yms. ja kierrätysmateriaalista valmistetut pirtsakan näköiset pakkaukset. Näihin täytyy ehdottomasti joskus tutustua tarkemmin.

Suomeen rantautuneista ja kauan odotetuista Natura Siberica luonnonkosmetiikkatuotteista olen hieman jo kuullutkin. Ne ovat juuri hetki sitten tulleet myyntiin Stockmannille. Messuilla tuotteet ovat esillä ProCare Oy:n osastolla 6b48, samoin kuin edellä mainitut Yes To -tuotteet. Natura Siberica -tuotteet ovat kohtuuhintaisia, joten näihinkin voisin tutustua jossain kohtaa.

Muita kiinnostavia messukohteita ja tuotteita I love me -messuilla

Käyn FIX Kuntokeskuksessa salilla ja siksi piipahdinkin myös Urheiluhallien osastolla 6m60. Osastolla on kilpailu, jossa voi voittaa tasapainoskootterin tai 10 kertaa kuntosalille. Itse en uskalla perussairauteni vuoksi tasapainoilla millään, joten osallistuin toiveenani voittaa kuntosalikäyntejä. 😉

Fastin heraproteiini herätti kiinnostuksen, sillä olen miettinyt, voisiko proteiinilisä olla itselleni hyödyllinen salitreenin jälkeen. Lisäksi kiinnostaisi päästä testaamaan kristallisuolalamppua ja sen mahdollisia vaikutuksia omaan hyvinvointiin. Kristallisuolatuotteita löytyy Tuisan osastolta 7f131. Pakuriteestä minulla jo onkin kokemusta ja sitä käytänkin usein. Messuilla oli Supercube Foods Oy:n osasto (7p118), jossa oli erilaisia marjoilla maustettuja pakuriuute-eliksiirejä sekä pakurikahvia. Kurkumasta puhutaan nykyään myös paljon. Käytän kalaa lukuunottamatta kurkumaa kaikissa ruoissa, mutta haluaisin joskus kokeilla kurkumaa ihan omana valmisteena. Kurkumajauhetta oli tarjolla muun muassa Pür Hyvinvointikaupan osastolla 6n90. Suloiset puiset kettukorvakorut ovat Saara Ruskolan käsialaa ja niitä voi ostaa Weecosin osastolta 7h130.

Vinkki vitonen!

Bulevardin Klinikan osastolla 6s4 voi käydä ilmaiseksi näyttämässä luomia. Itselleni on oikealle ohimolle viime vuosien aikana kehittynyt luomen näköinen läikkä ja koska en ole koskaan kokenut luomen kehittymistä, niin kävin kysäisemässä, onko otsani läikkä luomi. Kävi ilmi, että kyseessä on niin sanottu rasvaluomi. Se ei ole vaarallinen, mutta voi ajan myötä tummua vahvastikin, jolloin sen voi poistattaa. Toistaiseksi kuitenkin tämä luomi on niin haalea, että se ei pistä silmään.

Tässäpä oli minun suosikkini tämän vuoden I love me -messuilta. Vielä tänään ja huomenna ehtii vierailla messuilla!