Hiusnaamiotikkari – Uudet lämpimät hiusnaamiot Lushilta

Lush on lanseerannut viisi uutta lämmintä hiusnaamiohoitoa, jotka hellivät hiuksia tai ärtynyttä hiuspohjaa. Hiusnaamiotikkari on saanut inspiraation belgialaisesta tavasta sulattaa tikun päässä oleva suklaa kuumaksi kaakaoksi maidon tai veden kanssa.

Hiusnaamiotikkari on helppokäyttöinen:

Kaada kiehuvaa vettä mukiin tai kuumuutta kestävään astiaan. Sekoita varovasti hiusnaamiotikkari veden sekaan kunnes naamio on kokonaan sulanut ja mukissasi kermainen jogurttimainen öljyhoito.

Anna kuuman naamion hieman jäähtyä (noin 20min). Levitä naamio kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa noin 20min. Lopuksi pese shampoolla hiuksesi. Jos et käytä kaikkea kerralla, naamio säilyy jopa 4 viikkoa.

Hiusnaamiohoidot

Hair Doctor Hot Oil – Tästä naamiosta saat ensiapua kiukkuiselle päänahalle! Viilentävä mentoli ja hoitavat yritit vilkastuttavat verenkiertoa ja antavat uutta elämää väsähtäneelle, tukkoiselle hiuspohjalle. Koska naamio sisältää myös lanoliinia, se hoitaa samalla myös hiuksesi huippukuntoon. Tuote on vegetaarinen.

Yuge Hot Oil – Haluatko kuulla oikeat uutiset koskien tätä lämmintä hiusnaamiota? Merisuola antaa tuuheutta – fakta. Jojobaöljy tuo kiiltoa – fakta. Guar-kumi hoitaa – fakta. Yhteenveto: Saat hoidetut ja tuuheat hiukset. Tuote on vegaaninen.

New Hot Oil – Kanelin ja neilikan eteeriset öljyt lämmittävät ja stimuloivat hiuspohjaa saaden verenkierron liikkeelle, mikä edesauttaa hiusten kasvua. Jojobaöljy ja oliiviöljy kosteuttavat ja vahvistavat hiusta sekä lisäävät kiiltoa. Raikastava nokkonen ja rosmariini tasapainottavat hiuspohjaa. Tuote on vegaaninen.

Marilyn Hot Oil – Pehmeyttä, loistoa ja hehkua blondeille hiuksille! Kamomilla, sitruuna ja sahrami tuovat esille vaaleita korostuksia ja pellavansiemenet lisäävät pehmeyttä “hampputukan” välttämiseksi. Ei tee sinusta hetkessä blondia, mutta korostaa kauniin luonnollisesti vaaleita sävyjä. Tuote on vegaaninen.

Damaged Hot Oil – On aika antaa hieman hellyyttä ja huolenpitoa huonostikohdelluille ja käsitellyille hiuksille. Jos vaalennat, suoristat, föönaat ja käsittelet hiuksiasi paljon, hiuksen pintakerros muuttuu hauraaksi ja saatat tarvita extra-apua hiuksillesi. Damaged Hot Oil -hoidon oliiviöljy, avokadoöljy tuovat kosteutusta ja stimuloivat uutta tervettä hiusta kasvamaan ja lisäämään vahvuutta. Manteliöljy antaa kiiltoa ja pehmeyttä. Tuote on vegaaninen.

Mikä olisikaan ihanampaa kirpeänä syyspäivän iltana kuin hemmotella itseään lämpimällä hiusnaamiolla, juoda kuppi teetä tai kahvia naamion vaikuttaessa hiuksissa, ja sujahtaa sen jälkeen lämpimän suihkun kautta sohvalle television ääreen tai vaikkapa suoraan vällyjen väliin? 🙂

Ihanaa perjantaita!

 

Kuvat, video ja tuoteselosteet: Lush.fi

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Hiusnaamiotikkari – Uudet lämpimät hiusnaamiot Lushilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *