Ostokset Tukholmasta

Nyt Tukholman reissun ostosten esittely! Olin tehnyt ympäripyöreän ostoslistan sekä tosiaan listan kaupoista, joissa on pakko ehtiä käymään. Ihan joka paikkaan en ehtinyt enkä ostoslistaltakaan saanut ruksittua yli kuin yhden kohdan, mutta silti tuli kannettua kotiin aikamoinen määrä ostoksia.

Designtorgetista ostin kauan himoitsemani Skandinaviskin metsäntuoksuisen Skog-kynttilän. En ole kotimaasta raaskinut kuitenkaan ostaa reilun kolmenkympin kynttilää, mutta tuntui luontevammalta antaa itselleni lupa ostaa ruotsalainen kynttilä Tukholmasta. Tämä on aivan jumalaisen tuoksuinen!

Pieni (mutta juomapullon mentävä) käsilaukku oli ostoslistalla ja sen sain nyt akuutti-hankintalistaltani vedettyä yli. Ei tämä siis ollut ihan niin pieni kuin olin suunnitellut, mutta tykästyin kovasti. Vähän tällainen messenger-tyylinen musta keinonahkalaukku on kotoisin Åhlénsilta. Tänne mahtuu loppujen lopuksi aika paljon tavaraa ja laukun ympäri menee vielä vetoketju, jonka avaamalla saa hieman laukkua laajennettuakin. Taskuja on runsaasti niin laukun ulko- kuin sisäpuolella. Vielä joskus hankin pienemmän, mutta enää ei ole kiire.

Åhlénsin MUJIsta olisi voinut ostaa vaikka ja mitä, mutta koska en jaksanut keskittyä mielessäni kotini sisustus- ja säilytysjuttuihin niin päädyin ostamaan vain nenäliinoja (pakkaus! <3) ja uuden pesupussin. Sisustusjuttuihin keskityn sitten reilun neljän viikon päästä Habitare-messuilla, jonne MUJI tuo pop-up -myymälän. 

Urban Outfittersistä katselin hieman vaatteita ja kirjoja ja muuta piensälää, mutta ostin lopulta vain hauskan käsidesin. Tämä kiwin tuoksuinen käsidesipakkaus on aivan litteä ja sopii siis pienemmässäkin käsilaukussa mukana kannettavaksi.

Sephorasta ostin deodoranttipyyhkeitä pari pakettia, sillä helteillä hikoillessa ja salilla käynnin jälkeen on mukava pyyhkiä kainalot (käyn suihkussa vasta kotona).

Olen halunnut kokeilla korealaisia ihonhoitotuotteita ja ihastuinkin näihin Tony Molyn leikkisästi pakattuihin tuotteisiin. Ostin kasvovoiteeksi Panda’s Dream Moisture Gel Creamin ja ajatuksena on käyttää sitä ihan päivävoiteena syksyn ja talven tullen.

Löysin myös tällaisen hauskan dipattavan kynsi- ja kynsinauhahoitoaineen. Instant nail & cuticle care toimii kuin muutkin hoitoaineet eli dipataan sormet sisällä olevaan vanuun samalla tavalla kuin dipattavissa kynsilakanpoistoaineissa ja sitten hierotaan aine vielä kynsiin ja kynsinauhoihin. Toivon, että tämä olisi sen verran helppo hoitokeino, että tätä tulisi käytettyä säännöllisesti. (t. laiska kynsien hoitaja)

Haha! En voinut vastustaa kiusausta, kun näin nämä Tony Molyn banaanin näköisiin pakkauksiin pakatut tuotteet. Oli käsirasvaa, huulivoidetta ja näitä Magic Food Banana Sleeping Pack -yönaamioita. Voide tuoksuu aivan samalta kuin lapsuudesta tutut pehmeät banaanikarkit. Niitä karkkeja taitaa olla edelleenkin irtokarkkivalikoimissa. 😀

Laivalta ostin Ritualsin vartalonkuorinta-aineen, sillä tämä The Ritual of Sakura -tuoksu on aivan huumaava! Ritualsin tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja ja mielenkiinnolla odotankin kuorinnan korkkausta.

Kuulin ystävältäni huhuja, että Invisibobblen kullanväriset hiuslenksut olisivat poistumassa markkinoilta, joten reissun aikana katselin valikoimia hieman sillä silmällä. Kävikin aikamoinen tuuri, kun laivalla oli kaksi pakkausta kullanvärisiä jäljellä ja niin keltakultaa rakastavana sain kuin sainkin vielä itselleni pakkauksen näitä ihania lenksuja.

Laivalla myytiin myös korealaisia Kocostarin naamioita ja ostin testiin kosteuttavan Camelia Happy Maskin ja Foot Peeling Packin. Molemmille tulee käyttöä syksyn ja talven myötä. Näin kesäaikaan ei vielä viitsi alkaa jalkojen kuorintapuuhiin, sillä jalkojen iho tulee kuoriutumaan kenties rankastikin. On parempi tehdä tämä kokeilu sitten myöhemmin, kun on sisälläkin tarvetta olla sukat jalassa.

Laivalta vielä viimetingassa ostin The Body Shopin Vitamin E Moisture-Protect Emulsion SPF 30 PA+++ -kosteusvoiteen kasvoille. Tämä on parinkin ystäväni mukaan kehuttu ja suosittu voide. Optimaalisin aika löytää tämä voide olisi suojakertoimen vuoksi ollut kesän alussa, mutta eipä suojakertoimesta ole haittaa syksyllä ja talvellakaan. Tämä laittaa tosin uusiksi ajatukseni käyttää Tony Molyn Panda-voiteen päivävoiteena tai sitten pitää laittaa jompikumpi laatikkoon odottamaan.

Sitten oli aiiiiivan pakko ostaa lasten suihkusaippua, koska Mikko Mallikas! Voi että, tulin niin iloiseksi tästä, että nappasin mukaani ja hihittelin vaellellessani ympäri laivan tax-free -myymälää. Muistoja lapsuudesta. <3

Sitten tietysti ostin hieman namiakin ja sipsiä. m&m’sit on ihan parhaita ja tietty perinteiset nallekarkit piti myös saada. Näistähän ei tietenkään ahmatilla ole enää mitään muuta muistoa kuin kuva ja ylimääräiset kilokalorit kehossa. Heh!

Aika paljon ostoksia, kuten sanoin, mutta lomalla saakin vähän törsätä. Nyt on talveksi ihonhoitotuotteita, nenäliinoja, hyvää tuoksua kotiin tuova kynttilä, pikkupyykille uusi pesupussi sekä arjen menoihin näppärä laukku. Ihan jees, sanoisin.

Aurinkoista lauantaita ja nauttikaa ukkosmyrskystä, jos se luoksenne saapuu! 🙂