Sitruuna-juustokakkua

Meinaan Lidlistä. Herkkuhammastani alkoi kolottaa toden teolla, kun Heidi julkaisi Kinder-juustokakun ohjeen blogissaan joitain päiviä sitten. Osittain tosissani ja osittain leikilläni tiedustelin Heidiltä, josko hän leipoisi mulle pääsiäiseksi kakun, mutta hän ei kiireiltään ehtinyt. Voihan hitsin pimpula! Olen auttamaton juustokakku-fani ja koska itse en juurikaan jaksa ja osaa leipoa niin nappasin eilen Lidlistä pakaste-sitruunajuustokakun ja niin alkoi minun pääsiäiseni. 😀

whiteandfresh_sitruunajuustokakku_lidl_6

whiteandfresh_sitruunajuustokakku_lidl_6

whiteandfresh_sitruunajuustokakku_lidl_6

Vietän pääsiäisen aika pitkälti kuten kaikki muutkin pyhät – hyvässä seurassa itseni kanssa, tavallista arkiruokaa syöden, lempparisarjoja katsellen, kirjaa lukien ja varmaan tulee myös käytyä kerran tai pari lenkillä. Sääennusteet näyttävät hieman paremmilta kuin alun perin pääsiäiseksi povattiin. Joka tapauksessa pääsiäinen kuluu varsin iisisti. 

Aurinkoista ja mukavaa pääsiäistä kaikille! 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *