Betoniruukku Tigerista

Kävin viime viikonloppuna pitkästä aikaa Tigerissa. Menin katsomaan, josko sieltä löytyisi betoniruukkua, jollaisesta olin Oma Koti Valkoisen Miialta kuullut. Ruukkuja oli alun perin myös korkeampi versio, joka oli muodoltaan enempi maljakko kuin ruukku. Itse kiinnostuin matalammasta versiosta ja onneksi sellaisia vielä muutama kappale kaupasta löytyi.

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_5811.jp

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_.jpg

Ihan alkuun ihastelin ruukkua ihan sellaisenaan tyhjällä tasolla. Kokeilin myös laittaa siihen viimeisimmän viherkasviostokseni eli muorinkukan. Tosi kivalta kyllä näytti viherkasvin kanssa, mutta voisin katsella tuota tyhjänäkin. 😉

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_5809.jp

whiteandfresh_betoniruukku_tiger_5852.jp

Ruukku ei siedä vettä (Miian maljakko halkesi tipasta vettä), joten en ainakaan muorinkukkaa siinä jatkossa säilytä. Kastellessa tulee vesi mullan läpi aika nopeasti eli parempi olla vaan tuossa omassa saviruukussaan aluslautasen kanssa. Kokeilin sitten laittaa ruukkuun klementiinejä ja ne näyttävätkin tosi kivalta! Saa nähdä, mitä kaikkea tulen ruukkuun laittamaan, mutta kuten sanottu, se näyttää oikein kivalta ihan tuollaisenaankin. 🙂

6 kommenttia “Betoniruukku Tigerista

 1. Todella kiva ruukku, tykkään tuosta rouhean eläväisestä pinnasta. 🙂

  1. JonnaH.: Tuon ruukun pinta onkin jotenkin tosi eläväinen ja itsekin tykkään siitä. Tosin en tiedä, johtuuko siitä ettei se ole ihan betonibetonia vaan jotain sen kaltaista. Oikea betonihan kestäisi vettäkin.

 2. Hyvältä näyttää! Betoniset maljakot/ruukut on ihania ♥ Mulla on yksi jonka olen jo vuosia sitten ostanut Oulusta ja kyseinen yksilö pitää myös vettä, joten olen pitänyt siinä jos jonkinlaisia kasveja ja kastellut ilman huolta 🙂

  1. Satu: Betoniset tavarat on ihania! ♥ Joo, kannattaa hankkia ihan aitoa betonia oleva ruukku, jos mielii kukkien ja kasvien kanssa käyttää. Tämä taitaa olla jotain betonijäljitelmää tai vastaavaa. 🙂

 3. Ihana tuo matalampikin malli! &hearts; Todella kauniit kuvat. <br />
  <br />
  Vettä tuo betoni ei todellakaan kestä, joten varovainen pitää olla jos kukkia tai kasveja aikoo ruukkuun laittaa. Oma muovipussiviritelmäni petti ja päästi pikkuisen nurkasta vettä läpi, jo se sai ruukun räksymään ja halkeamaan.

  1. Miia: Kiitos! Mä ihastuin tähän matalaan ja samoin siihen hetkeen, kun ruukku oli tv-tasolla ja aurinko heijasti sälekaihtimien kuvan seinälle. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *