Loppuneet kosmetiikkatuotteet: Lokakuu 2016

Lokakuussa loppui kolme normaalikokoista ja kaksi kertakäyttöistä tuotetta. Sen lisäksi lähti aika monta tuotetta pois kosmetiikkasäilytyksen siivoamisen yhteydessä.

whiteandfresh2689.jpg

Victoria’s Secret Total Volume Conditioner – Ostin Kööpenhaminasta lentokentältä testiin tämän hoitoaineen, sillä ainakaan silloin näitä ei vielä Suomesta saanut. Hoitoaine hoiti hommansa kyllä, mutta olisi voinut tuoksua aavistuksen paremmalta. Ei tuoksu sinänsä huono ja kamalan voimakas ollut, mutta muistutti huuhteluaineen tuoksua. En ehkä pää kolmantena jalkana lähde uudelleen hankkimaan, mutta käyttäisin toki, jos eteeni tyrkättäisiin. 🙂

Dove Original antiperspirantti – Halusin testata tätä Doven originaalia, kun ajattelin, että kainalot voisivat tykätä tuotteesta, jossa on huomioitu kosteutus. Dödö toimi ihan hyvin, mutta aika voimakas tuoksu tässä oli. Tämäkin tuoksu muistutti jotenkin huuhtelu- tai pesuainetta ja siksi varmaankin tämä jäänee yksittäiseksi kokeiluksi. 

John Frieda Luxurious Volume Touchably Full Shampoo – En huomannut erityistä paksumpaa tunnetta hiuksissani tätä käyttäessä pelkästään (täytyy erikseen laittaa tuuheuttavaa ainetta), mutta shampoona oli miellyttävä kyllä. Ei voimakasta tuoksua ja pesi hyvin. Voisin hyvin hankkia uudelleen. Itse asiassa olin ostamassakin 3+1 päivien aikaan tätä, mutta kun en Sokokselta löytänyt, turvauduin toiseen merkkiin. Mutta ensi kerralla sitten!

whiteandfresh2690.jpg

Yllä olevassa kuvassa olevat tuotteet lähtivät käyttämättömänä tai vanhentuneina roskiin. Kulmakynä, manteliöljy, kynsinauhavoide, vetyperoksidi, desinfioivia pyyhkeitä, hopea-hoitoaine, silmänympärysvoide, Corega tabletit ja antiperspirantti. Lushin Lemony Flutter -kynsinauhevoide oli kyllä ihana – voisin ostaa uudelleenkin – mutta ehti mennä vanhaksi ennen loppumistaan. Muut tuotteet eivät tosiaan joko vakuuttaneet tai olleet enää tarpeellisia. Siksi näistä ei sen enempää.

Nyt on taas kosmetiikka- ja tarvikevarastot ajan tasalla. Palaamme siis marraskuun loppuneissa tuotteissa!

 

P.S. Method-arvonnassa tuotepaketin voitti Anne, onneksi olkoon! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mikäli en tavoita voittajaa perjantaihin 11.11.16 klo 12 mennessä, arvon uuden voittajan.

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: Lokakuu 2016

  1. Method-paketti perillä, oli kiva piristys perjantaisiivoukseen 🙂 Aivan huippuhyvä tuoksu noissa, pitää hamstrata ainakin tuota suihketta varastoon kyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *