Asupostaus – uutta Only Playltä

Olen jo tovin etsinyt itselleni uutta hupparia vanhojen tilalle. Sellaista, jota kehtaisi ihan ulkosallakin käyttää. 😉 Nyt vihdoin sellaisen löysin ja tilasin, kiitos yhteistyön House of Brandonin kanssa. Kyseessä on Only Playn Joyelle Sweat Hoodie Moonless Night

whiteandfresh5253.jpg

whiteandfresh5250.jpg

Valitsin mustan hupparin, jossa rinnassa harmaa-valkoinen Only Play -painatus. Kivana yksityiskohtana tekstissä on palmuja. Hihat eivät ole perinteiset resoriversiot vaan hihoissa on kapeat hieman joustavat kanttaukset. Vaihtoehtona mustalle hupparille on myös harmaa Joyelle Sweat Hoodie Light Grey Melange, mutta vaikka siinä on hauskasti musta vetoketju ja mustat kanttaukset hupussa ja hihoissa, oli musta itselleni luonnollisempi valinta. Tämä ei ole semmoista paksua collegea vaan suhteellisen ohutta, ja materiaali on 100 % puuvillaa. Malli on hieman tyköistuva, mikä on hyvä, sillä vaikka haluankin vapaa-ajan vaatteiden olevan rentoja ja mukavia, en tällaisena lyhyenä ja muodokkaana halua pukeutua telttoihin. Jokainen varmasti arvaa, miltä se näyttäisi? 😉 

whiteandfresh5301.jpg

whiteandfresh5280.jpg

whiteandfresh5286.jpg

whiteandfresh5364.jpg

whiteandfresh5378.jpg

Vähän piti pistää leikiksikin merkin innoittamana. 😉

Nyt kelpaa hieman viileämpinäkin päivinä käydä lenkillä ja toimiipa tämä syksyn tullen ihan kotosallakin. Ei enää harmita, kun on joutunut kauhtuneimpia huppareita laittamaan kiertoon. 

 

Yhteistyössä House of Brandon

5 kommenttia “Asupostaus – uutta Only Playltä

    1. Millis: Kiitos! 🙂 Huppari on tosiaan juuri passeli, kun on hieman muotoonommeltu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *