Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu 2016

Alkuun on pakko ensin vähän hehkuttaa. Mä en siis kestä teitä, olette i h a n i a ! Ihan älyttömän paljon olette painaneet nyt parin postauksen verran tuota postauksen yllä olevaa sydäntä, ja se niiiiin lämmittää mieltä! Kiitos, että olette siellä ja kiitos, että näytätte sen minulle. <3 <3 <3

Mutta nyt tammikuun loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin. Tuotteita loppui viisi ja yksi tuote lähtee tarpeettomana pois. Tarpeettomaksi on jäänyt LV:n kuorintavoide kasvoille, sillä kuorin nykyään kasvoni kahvinporo-öljy-yhdistelmällä. Tehokasta ja edullista!

whiteandfresh7290.jpg

Olen tykästynyt Batisten kuivashampoisiin, sillä ne tuoksuvat hyvältä ja toimivat moitteetta. Tämän kirsikan tuoksuisen ostin ihan kokeeksi ja olikin ihan passeli. Aiemmin olen käyttänyt originalia ja sellaisen itse asiassa ostinkin taas tämän kirsikkaisen tilalle.

Lushilta loppui kolme tuotetta. Hauska syvän vihreä suihkusaippua Lord of Misrule. Tämä on joulusesonkituote, mutta en ehtinyt tähän tarpeeksi tutustua. Sain joulutuotteet niin viime tingassa, että jäi harmikseni testauspostaus tekemättä. Tämä suihkusaippua kuitenkin voittaa omasta mielestäni lasten penisilliinille tuoksuvan Snow Fairyn mennen tullen! 🙂

Celebrate, todellakin! <3 Aivan jumalaisen tuoksuinen sitruunainen Lushin vartalovoide, jota olisin voinut hamstrata purkkitolkulla. Pitkän lämpimän suihkun jälkeen kokovartalorasvaus tällä ja nukkumaan puhtaisiin lakanoihin, mikä hemmotteluhetki! <3 Ehdoton suosikkini, joten harmi, että tämäkin oli joulusesonkituote. 

Jälleen yksi joulusesonkituote Lushilta eli Cranberry Festive Mask -tuorekasvonaamio. Valitettavasti sain tämän kanssa samaan aikaan pikkujouluiltamissa itse tekemäämme Catastrophe Cosmetic -tuorekasvonaamiota ja siksi tämän karpalonaamion käyttö jäi hyvin vähälle. Taisin pari kertaa ehtiä käyttämään ennen kuin tämä oli jo liian vanhaa käytettäväksi. Näin ollen jäin siis aika tyhjin käsin tämän suhteen, mitä tulee kokemukseen. Tämän kuitenkin kerrotaan olevan juuri sopiva naamio iholle, joka talviaikaan joutuu kestämään ulkoilman ja sisätilojen lämmön vaihteluista. Ehkä ensi jouluna uusi yritys? 😉

Loppui myös tuubi Colgaten hammastahnaa, mutta mitäpä tuosta sen enempää kertomaan, kun on jo ties kuinka mones tässä vuoden sisään. Luottotuote, minkäs sille voi. 🙂

Kuukauden päästä jatketaan taas loppuneiden kosmetiikkatuotteiden parissa!

Lushin tuotteet saatu

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: tammikuu 2016

  1. Lord of Misrule on aivan ihanaa, todellakin parempaa kuin Snow Fairy. :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *