Tyttöjen ilta – Friend Power 💕

Uuteen viikkoon saa mukavasti puhtia muistelemalla mukavaa viikonloppua ja ihania ystÀviÀ, jotka kÀvivÀt luonani iltaa viettÀmÀssÀ. Puheensorinaa, naurua, naposteltavaa ja hyvÀÀ juomaa. Kuvien ottamiselle ei paljon sijaa ollut, mutta se kertoo vain sen, ettÀ on todella oltu lÀsnÀ ja nautittu. <3 Muutaman kuvan sain otettua ennen vieraiden saapumista.

whiteandfresh6058.jpg

whiteandfresh6048.jpg

whiteandfresh6052.jpg

whiteandfresh6057.jpg

whiteandfresh6072.jpg

YllĂ€ olevan kuvan nĂ€kymÀÀ katsoessani oli pienisuuri sydĂ€meni pakahtua… Ihania ystĂ€viĂ€, ihana ilta! Kiitos tytöt. <3

8 kommenttia “Tyttöjen ilta – Friend Power 💕

 1. YstÀvÀt ovat kultaa. Ihanaa, ettÀ sulla on tuollainen porukka. &hearts;

  1. Silja Maaria: Saa tosiaan olla onnellinen, ystÀvÀt ei todellakaan ole itsestÀÀnselvyys. &hearts;

 2. YstÀvÀt on parasta &hearts;<br />
  Hei onko sulla muuttunut jÀrjestys olohuoneessa vai etkö vaan oo pitkÀÀn aikaan kuvannut isoja aloja? Tosi kaunista ja tunnelmallista!

  1. APUA sÀ oot muuttanut enkÀ mÀ huomannut??! Lokakuu on kyllÀ ollut aika hektinen, ja blogien luku jÀi vÀhemmÀlle. Silti, sun blogi kuuluu ihan vakkareihin, MITEN tÀÀ meni multa ohi! No mut hei, nyt mulla on uutta luettavaa :D<br />
   <br />
   Mietinkin miten sait olohuoneesta niin kovin erilaisen 😛

  2. Millis: Hahaa! 😀 Ei se haittaa vaikka ohi menikin. MĂ€ en paljastanut missÀÀn etukĂ€teen mun muuttoa vaan ilmoitin vaan kertaheitolla muuttaneeni. Ja silloin, kun kyse on about yhdestĂ€ postauksesta, niin voihan se mennĂ€ ohi. Kiva, ettĂ€ nyt olet ajan tasalla! &hearts;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *