New York -karttajuliste

Halusin ostaa New Yorkista itselleni tuliaiseksi karttajulisteen, mutta en sellaista löytänyt. Onneksi on Desenio, josta yhteistyön merkeissä sain valita muutamia mieleisiäni julisteita! Aivan ensimmäiseksi valitsin toivomani New Yorkin karttajulisteen. Julisteen kartta on vanha, mut se ei haittaa. Kävin ostamassa julisteelle kehyksen Clas Ohlsonilta ja nyt minulla on ihana uusi taulu ihanan uuden kotini seinällä. 

whiteandfresh9745.jpg

whiteandfresh9747.jpg

whiteandfresh9751.jpg

whiteandfresh9740.jpg

whiteandfresh9735.jpg

whiteandfresh9738.jpg

Valitsin tämän ison 50 x 70 kokoisen karttajulisteen lisäksi neljä pienempää A4-kokoista printtiä, joille kotoa löytyykin jo kehykset. Ne esittelen teille sitten omassa postauksessaan.

whiteandfresh9754.jpg

Minulla ei ole vuosiin ollut seinällä tauluja, joten nyt on aika onnellinen olo, kun seinällä on jotain muutakin kuin maalia ja vielä jotain sellaista, millä on jokin muukin merkitys kuin vain kiva ulkonäkö. <3

Haluan myös antaa teille lukijoille mahdollisuuden saada jotain kivaa, joten lähiaikoina on tulossa arvonta. Pysykäähän siis kuulolla! 🙂

 

Yhteistyössä Desenio

4 kommenttia “New York -karttajuliste

  1. Ihanan näköistä ja erityisesti alimmasta kuvasta huokuu levollinen ja kodikas tunnelma &hearts;.

  2. Kaunis juliste ja pidän hirmuisesti, kun julisteella/taululla/printillä on joku tarina tai tarkoitus 🙂

    1. Tsinnia: Kyllä taulun täytyykin jotain sanoa, ei sitä oikein pystyisi muuten katselemaan. Tauluja on tosi vaikea valita, itse kyllästyn niin helposti ja taulua varten on kuitenkin porattava usein reikiä yms., niin ei ihan minkä tahansa vuoksi sitä tahdo lähteä tekemään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *