Grand Central Terminal

Apollomatkoilta saisi nyt edullisesti lento+hotelli -matkoja New Yorkiin… jos vaan mahdollista, niin lähtisin takaisin vaikka heti. Katselin juuri eilen illalla Helsingin ja New Yorkin sääennusteita ja sen lisäksi, että fyysisesti niin myös henkisestikin kylmäsi! :/

Nyt jos jollain vaan on mahdollista matkustaa, niin vielä tämän ja huomisen ajan Apollomatkoilta saa koodilla WHITEANDFRESH (huom, isoilla kirjaimilla) lento+hotelli -matkoista 50 € alennuksen/varaus! Alennus koskee siis kaikkia Apollomatkojen itse räätälöitäviä lento+hotelli -paketteja, kaupunkilomia ja viikonloppumatkoja. Alennetun hinnan näet, kun syötät varauksen teon yhteydessä alennuskoodin. Huom! Matkustusaika alennuskoodilla varattuihin matkoihin 29.2.2016 asti.

Uuden haavematkan toteutumiseen asti on elettävä muistoja läpi ja onneksi vielä on useampia postauksia tulossa New Yorkin matkaltamme! Nyt vuorossa upea Grand Central Terminal (aka Grand Central Station), joka on monille varmasti tuttu kuvista, elokuvista ja tv-sarjoista.

whiteandfresh8988.jpg

whiteandfresh8995.jpg

whiteandfresh8996.jpg

whiteandfresh8986.jpg

whiteandfresh8949.jpg

whiteandfresh8955.jpg

whiteandfresh8956.jpg

whiteandfresh8952.jpg

whiteandfresh8957.jpg

whiteandfresh8959.jpg

whiteandfresh8960.jpg

whiteandfresh8962.jpg

whiteandfresh8966.jpg

whiteandfresh8964.jpg

whiteandfresh8967.jpg

Asemahallin katossa on astronominen kartta, joka tosin ei ole täysin paikkansapitävä ja siitä on olemassa omat spekulaationsa. Lieneekö kyseessä ollut tulkintavirhe vai tarkoituksenmukaisuus…

whiteandfresh8978.jpg

whiteandfresh1493.jpg

whiteandfresh8984.jpg

Olimme liikkeellä lauantaina aamupäivästä, joten asemalla ei ollut älytöntä määrää ihmisiä. Olisi toki ollut jännä nähdä ihmisvilinä suurimmillaan. Mielettömän kokoinen asemahan tuo on, voittaa 44 laiturillaan ja muutenkin koollaan Helsingin päärautatieaseman mennen tullen. 🙂

Yhteistyössä Apollomatkat

2 kommenttia “Grand Central Terminal

  1. Kiva nahda kuvia turistin nakokulmasta. Kun asuu taalla tulee asioille immuniksi, ei ymmarra kuinka hieno kaupunki tama on. Jos tulet uudestaan kannattaa menna Grand Centralin kiertueelle, suosittelen.

  2. Satu: Vaikka nyt ei siltä tunnu, niin varmasti asuessa sitä tulisi immuuniksi tietyille asioille. Mielelläni kyllä viettäisin hieman kauemmin kaupungissa, niin näkisi sellaisia asioita, joita ei turistina ehkä näkisi ja kokisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *