Kasvojenhoitotuotteita Babélta

Sain jo tovi sitten Cadadialta testiin pari Babén kasvojenhoitotuotetta: Soothing Micellar Gel -puhdistusgeelin ja Comforting Hydra-Exfoliator -kuorintavoiteen.

whiteandfresh0323.jpg

whiteandfresh0321.jpg

Soothing Micellar Gel on väritöntä vaahtoavaa geeliä, joka on iholle hellävarainen. Geeli sisältää epäpuhtauksia poistavia misellejä eikä lainkaan saippuaa. Tuote sopii siis atoopikoille ja muille herkkäihoisille. Glyseriini, betaiini ja lakritsijuuri auttavat pehmentämään ihoa. Lisäksi betaiini myös ehkäisee ihosolujen uusiutumista ja lakritsijuuri rauhoittaa ihon tulehdusoireita.

whiteandfresh0328.jpg

whiteandfresh0325.jpg

Omaksi suosikikseni muodostunut ja liki loppuun käytetty Babén Comforting Hydra-Exfoliater -kuorintavoide kuorii kasvojen ihon pehmoiseksi silti ärsyttämättä herkkää ihoa. Olen kuorinut tällä kasvojani ja dekolteen aluetta keskimäärin kaksi kertaa viikossa. Voide on hyvin hienorakeista, mutta tuntuu kuitenkin rakeiselta, mikä antaa myös psykologisesti tunteen tuotteen toimivuudesta. Kuorintavoiteen aktiivisia ainesosia ovat glyseriini, jojobaöljy, lakritsijuuri, salisyylihappo, maitohappo ja E-vitamiini. Voiteen teho perustuu mikroskooppisten hienojakoisten rakeiden fysikaaliseen ja salisyylihapon kemialliseen kuorimiseen. Jojobaöljy kosteuttaa ja glyseriini auttaa sitomaan kosteutta.

whiteandfresh0330.jpg

Sekä puhdistusgeeli että kuorintavoide ovat alkoholittomia, säilöntä- ja väriaineettomia, hypoallergeenisia, dermatologisesti ja oftalmologisesti testattuja eivätkä sisällä herkistäviä tuoksuaineita.

Tuotteita saa hyvin varustelluista apteekeista sekä Cadadian verkkokaupasta

 

Tuotteet saatu Cadadia Oy:ltä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *