Ellos f/w 2015 -lehdistöpäivä

Tänään oli Elloksen syksyn ja talven 2015 trendien lehdistöpäivä Marsaanan Showroomilla. Esittelyssä oli tuotteita Ellos Homelta ja Ellos Fashionilta.

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh1652.jpg

Kiwi-avokado-minttu-jogurttismoothie

whiteandfresh1.jpg

Hedelmäsalaattia, riistanappeja punasipulihillokkeella ja espanjalaista munakasta

whiteandfresh4.jpg

Kiva ja kodikkaan näköinen matto mustavalkoisuudestaan huolimatta ja tuollaisen tarjoiluvaunun kelpuuttaisin välittömästi kotiini. 

whiteandfresh1682.jpg

Harmahtavan sininen vaikuttaisi olevan syksyn värilistalla ainakin kodintuotteissa. Marmori jatkanee menestystään, samoin puu ja kulta. Omaan silmään mitään uutta ei osunut, mutta tänäänhän nähtiin oikeasti vain ripaus syksystä ja talvesta. 🙂

whiteandfresh5.jpg

whiteandfresh1676.jpg

whiteandfresh1688.jpg

whiteandfresh2.jpg

Nopealla vilaisulla vaatteissa tuntui esiintyvän yksinkertaisuutta, kevyttä graafisuutta ja perusvärejä, kuten mustaa, valkoista, harmaata, luonnonvalkoista (ns. pellavan väriä). Joukossa vilahti myös vaaleanpunaista ja nahkaa. Simppeleitä malleja, neuleita ja pehmeitä kankaita.

whiteandfresh3.jpg

Ihastuin välittömästi yllä olevan kuvan ruskeaan pikkulaukkuun. En itse asiassa ehtinyt sitä kuin hipaista ja ottaa kuvan, kun sen joku tuosta nappasi ja sen jälkeen sitä ei enää näkynyt. Höh! En siis ole varma, olisiko tuossa ollut kantohihnaa vai onko se vain ns. clutch tai vaikka meikkipussi tms. Mutta aivan ihana, välitön osuma. 😉

whiteandfresh1705.jpg

whiteandfresh1689.jpg

Turkoosi tuntuu olevan pinnalla, ainakin terassi- ja puutarhakalusteissa. Hauskan näköisiä kukkapöytiä, vai pitäisikö noita kutsua kukkakärryiksi? 😉

whiteandfresh1690.jpg

whiteandfresh6.jpg

Ei varmaan mikään ihme, että katse osui noihin puisiin Garden-laatikoihin showroomin terassilla. Miten kodikkaan tunnelman olivatkaan saaneet luotua, mutta harmillisesti satoi vettä eikä lähempää tuttavuutta tuotteisiin viitsinyt käydä tekemässä.

whiteandfresh1701.jpg

Mielenkiintoinen tilaisuus kyllä vaikka vähän ehkä enemmän olisi tahtonut nähdä. Yhdessä kuvassa esiintyvää mustavalkoista mekkoa ihastelin kovasti. Melkein olisi tehnyt mieli sovittaa, mutta se olisi saattanut vain lisätä houkutusta, heh! Mielessäni näin jo casualin asun, joka koostuisi tuosta mekosta, bleiseristä ja tennareista. Sirompaa kenkää sitten astetta siistimpään tilaisuuteen. Mmmm, tahtoo! 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *