Pelargonia

Tänä keväänä myöhästyin kevään kukista eli narsisseista ja helmililjoista. Jäin odottelemaan sellaisia kelejä, että voisin tuoda parvekkeelle jonkun ihan kesäkukan. Muistelin parin kesän takaista sukseetani vaaleanpunaisen pelargonian kanssa ja eilen sitten nappasin kaupasta mukaani moisen. Ei ihan sitä väriä, mitä olin parvekkeelle täksi kesäksi suunnitellut, mutta ehkäpä sisustankin parvekkeestani värien iloisen sekamelskan ja jätän colourmatch-ajattelun pois. 😉

whiteandfresh1294.jpg

whiteandfresh1288.jpg

whiteandfresh1286.jpg

whiteandfresh1287.jpg

Yöksi saatan vielä nostaa pelargonian sisälle, jotta se ei palellu. Joka tapauksessa kukkameren hankinta parvekkeelle on alkanut!

4 kommenttia “Pelargonia

  1. Meillä on hyvin pärjännyt parvekkeella jo viikon verran kesäkukat ilman että ollaan yöksi sisälle otettu. On varrellista laventelia, verenpisaraa ja amppelissa petuniaa. Lisäksi vielä tulossa vartettu verenpisara ja muutamia yrttejä. Toki meillä on lasitettu parveke, mutta niin taisi sinullakin olla.

    1. Satu: Oi, olisi kyllä hyvä, jos selviäisivät näissä yökeleissä jo. Lasitus tosiaan on! 🙂

  2. Ihana! Värisekamelskaa vaan, pois turha värimätsäily.<br />
    <br />
    Millis

    1. Millis: Näin mä vähän ajattelin! Kyllä sitä ehtii värimätsäillä ja modernisoida myöhemminkin. Nyt tahtoo värejä ja runsautta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *