Eero Aarnion kastelukannu ja suihkepullo

Ostin Kevämessuilta Plastexin osastolta pienen 0,75 litran vetoisen kastelukannun ja suihkepullon, jotka on suunnitellut Eero Aarnio. Tykkään näiden muotoilusta, joka on hyvin yksinkertainen ja linjakas.

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh3.jpg

whiteandfresh1.jpg

Ennestään minulla on jo ihan samanlainen kastelukannu, joka on vetoisuudeltaan kaksi litraa. Se on käytännöllinen parvekkeella, mutta sisäkäyttöön halusin säilytyksen kannalta mahdollisimman pienen. 

Irina / White & Fresh - -

11 kommenttia “Eero Aarnion kastelukannu ja suihkepullo

 1. Onpas kauniin näköiset! Juurikin linjakkaat ja tyylikkäät 🙂

 2. Voi miten tyylikkäät. <br />
  Eero Aarnioin design on mieleeni, -täytyykin pitää silmät auki!

  1. Titti: Näitä ei onneksi tarvitse lähteä metsästämään mistään designkaupoista vaan esimerkiksi just jostain Kodin Ykkösestä tms. löytyy 🙂

 3. Tykkään niin kovasti, että arjen pienissä asioissa voi olla kauneutta ja hyvää muotoilua! Tällaista lisää! Täytyypä bongata tuo kannu jostain, kiitos vinkistä 🙂

 4. Onpa freesin näköiset! Täytyypä hieman selvitellä, mistä noita vielä saisi, harmi ettei osunut Kevätmessuilla oman reitin varrelle!

  1. Marjukka: Nämä ovat kyllä tosi simppelit 🙂 Ehkä voisi löytyä Prismasta, Kodin1:stä, Anttilasta tai mistä vain, missä myydään Plastexin tuotteita!

 5. Tosi kivat. Musta on kiva, että Aarnio suunnittelee Plastexin tuotteita. Hinta on yleensä näillä tuotteilla kohtuu edullinen ja muotoilu moderniin suomalaiskotiin sopivaa.

  1. H: Pientä arjen designia edullisemmalla hinnalla, nämä maksoivat messuilla yhteensä kympin. 🙂

 6. Minulla on mustana sama. Tykkään siitä tosi paljon. On kaunis muotoilultaan ja samalla todella käytännöllinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *