Bambutiskirätti

Takana on nyt kuukauden verran bambutiskirätin käyttöä ja voin sanoa, että ihan on kuulkaa niin hyvä kuin kehutaan! 🙂

whiteandfresh8778.jpg

Tämän ensimmäiseni ostin Tuomaan markkinoilta Design Pylsyn pisteestä. Alun perin olin pohtinut kokeilevani Zinotilta musta5101-sarjan tiskirättiä. Minulle kerrottiin, että nämä ovat kuitenkin täysin samoja rättejä, ainoastaan liinaan kiinnitetty merkki on eri. Näin ollen vakuutuin ja ostin bambutiskirätin kokeiltavakseni.

whiteandfresh8773.jpg

Materiaaliltaan rätti on 82 % bambuviskoosia ja 18 % polyesteria. Toimii samoin kuin mikrokuituliina ja täysin yhtä tehokkaasti. Yksi syy bambutiskirätin hankkimisen venyttämisessä oli epäusko tehoon… voisiko se oikeasti muka toimia yhtä hyvin kuin perinteinen mikrokuituliina?! En ole muutamaan vuoteen muunlaisia keittiöliinoja enää käyttänytkään kuin mikrokuituisia, sillä ne todellakin imevät kosteutta hyvin eivätkä jätä rantuja. Sieniliinat yms. ovat olleet historiaa jo kauan. Nyt mikrokuituliinojen rinnalle on päässyt bambuviskoosinen liina. 

whiteandfresh8772.jpg

Bambutiskirätti pitää muistaa pestä ennen käyttöönottoa, jotta siitä saa alkuun irtoavan nukan pois. Omani olen pessyt tyystin astianpesukoneessa, ja on puhdistunut. Minkäänlaisia hajujakaan en ole havainnut liinassa. 

whiteandfresh8776.jpg

Nyt on siis testattu, tehokkaaksi todettu ja pysyvästi keittiövarusteisiin hyväksytty. Siispä hankkimaan lisää bambutiskirättejä! 🙂

 

6 kommenttia “Bambutiskirätti

  1. Tää on ollut myös mun ostoslistalla jo pitkään, mutten vaan oo saanut aikaiseksi. Ehkä seuraavalla kertaa sitten, kun tulee joku kiva vastaan.

    1. Anna: Mullakin se vaati sen, että tuli tosiaan vastaan. Ei tullut tilattua erityisesti ja Habitare-messuilla Zinotin pisteellä en vaan vielä ollut päässyt ajatustyössä niin pitkälle, että olisin sieltä napannut matkaani. 🙂

  2. Miula on kokemusta ainoastaan itse neulomistani räteistä, mutta mielenkiinnosta pitäisi hankkia myös joku tuollainen 'oikea' rätti kokeiluun :). Uskon kyllä, että teho on yhtä hyvä!

    1. Tiia: Mulla on hieman vaikeuksia suhtautua neulottuun rättiin imukykyisenä, mutta mä olenkin hieman ennakkoluuloinen. Jotenkin tuollainen sileä kangas on helpompi mieltää imukykyiseksi. 😀

    1. JonnaH.: Jos päädyt kokeilemaan, kerro ihmeessä mitä tykkäsit. 🙂 Ja tuo on kyllä kivan näköinen, musta5101 on sitten nimensä mukaisesti kokomusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *