Astianpesuainetablettien säilytys

Olen säilyttänyt astianpesuainetabletteja purkissa tiskipöydällä, sillä on helpompi napata tabletti purkista kuin kaivaa kaapista ja pussista. Edellistä edeltävässä kodissani ne olivat aluksi maljakossa ja olivatkin varsin hauskan näköisiä, mutta ongelmaksi muodostui pienet vesiroiskeet, jotka pääsivät maljakkoon ja osa tableteista reagoi tietenkin veden kanssa. Itse asiassa ongelma taisi ilmetä vasta sitten seuraavassa kodissa, sillä maljakossa ne näytti olleen sielläkin. 🙂 Lopulta tabletit löysivät tiensä Halpa-Hallista ostamaani pilkulliseen purnukkaan, jossa oli kansi estämässä vesiroiskeiden kosketusta tablettien kanssa. Samaan sarjaan purnukan kanssa kuului myös pieni kulho ja se kulho on toiminut apuastiana keittiössä. Siihen on kätevä punnita valmistettava riisi, pasta yms. Nyt kuitenkin kaipasin vaihtelua ja ratkaisu löytyi Habitatin alennusmyynnistä, jossa piipahdin viikolla.

whiteandfresh8684.jpg

whiteandfresh8688.jpg

whiteandfresh8692.jpg

whiteandfresh8690.jpg

Valkoinen purnukka mustilla pilkuilla/palloilla vaihtui simppelimpään perusmustaan. Vanha purnukka ja kulho lähtevät uusien tieltä pois, kierrätykseen jonnekin. Yritän pitää kiinni mahdollisimman hyvin siitä, että kun jotain hankin, niin vanha lähtee ulos. Näin e h k ä saan pidettyä ”tavarataivaani” hallinnassa. 😉

2 kommenttia “Astianpesuainetablettien säilytys

  1. Mulla kans säilyy purkissa, lasisessa tosin ja kaapin takana piilossa 😀 Meillä kun ei ole tasot tällä hetkellä mitenkään järkevät. Pitää odottaa keittiöremonttia, sitten laitan varmasti esille 🙂

    1. Janet: On kyllä kätevä vaan napata tuosta kansi irti ja tabletti sieltä, ei tarvii kaapista/pussista kaivella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *