&-laatikko

Löysin alennusmyynnistä valkoisen kannellisen puulaatikon, johon huomioni kiinnittyi &-merkin vuoksi. Sen lisäksi, että blogissani esiintyy kyseinen &-merkki, on sillä minulle muunlainenkin symbolinen merkitys. Olen etsinyt sopivaa laatikkoa tai vastaavaa säilömään erilaisia toimistotarvikkeita, kuten esimerkiksi kyniä. Perinteinen kynäpurkki esillä jossain pöydällä ei oikein sytytä. 

whiteandfresh8514.jpg

whiteandfresh8517.jpg

Nyt laatikossa on hätäisesti sinne sujautettuja kyniä, silmälasikotelo, teippiteline ja paperilippusia. Sisältö etsii vielä muotoaan ja voi olla, että en säilökään sinne toimistotarvikkeita vaan jotain muuta. Mielikuvitushan (jota minulla ei ole :D) on rajana tässä. Mitä laatikkoon lopulta laitankaan, pointti on siinä, että laatikon voi hyvin jättää näkyville eikä sitä tarvitse piilottaa kaappiin ellei halua. Toki läpinäkyvä kansi saattaa hieman rajoittaa, mutta ei anneta sen häiritä!

whiteandfresh8512.jpg

whiteandfresh8505.jpg

Nyt laatikko majailee uuden järjestyksen saaneessa keittiössä ja ajan kanssa sen sisältö ja paikka saattaa hyvinkin muuttua. 

Mitä sinä laittaisit laatikkoon? 🙂

 

6 kommenttia “&-laatikko

 1. Ihana laatikko 🙂 Vaikka vois mitä säilyttää…laastarit…laturit…ompelulangat…. Hauskaa päivän jatkoa!

  1. Päivi: Usein nuo valkoiset puulaatikot ovat makuuni liian maalaisromanttisia, mutta tässä oli häivähdys modernimpaa ilmettä ja tuo &-merkki kruunaa kaiken. 🙂 Latureita tosiaan voisi tuossa säilytellä, mulla ne meinaan ovat suositusten vastaisesti aina seinässä.

 2. Moikka!<br />
  <br />
  Huomasin meidän kirppiksellä &amp;-merkkejä.. oliko 2€… siis niitä sisustus koristeita. Olisitko sellasta kaivannu? voin laittaa kuvaa FB kautta.. jos tässä viikonloppuna tulis käytyä siellä ja niitä vielä on siellä.<br />
  <br />
  Pia

  1. Moikka entinen naapuri, pitkästä aikaa! 🙂 Mulla on jo yksi musta &amp;-merkki, jonka aikoinaan ostin Tigerista. Joskus meinasin ostaa keltaiseksi ripaukseksi keltaisen samanmoisen, mutta se sitten jäi. Kiitos kuitenkin ajatuksesta &hearts;

 3. Laturit! Seilaa meillä pitkin poikin jolleivat ole kiinni seinässä. Sit aina raivon partaalla etin jotain kameran laturia kun kamera simahtaa 😀 On muuten tyylikäs laatikko. Kelpaisi mullekin 🙂

  1. Dara: Nyt vaan sitten laatikko-ostoksille ja laturit talteen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *