Valkoisesta tyynyliinasta valkoinen!

Käytön myötä tahriintuneet/tummentuneet tyynyliinat ovat inhottaneet jo pitkään eikä ole Vanishit tai ruokasoodat auttaneet. Kaapissani on jo pitkään ollut sappisaippua, jota en ole vain tullut kokeilleeksi. Olisi kannattanut, sillä nyt pellavatyynynpäälliseni on taas valkoinen!

whiteandfresh7264.jpg

Kastelin tyynyliinan kauttaaltaan märäksi, asettelin sen (muun tilan puuttuessa) tiskipöydälle ja pyöritin saippuapalaa huolellisesti joka puolelle tyynyliinaa. Sitten jätin vaikuttamaan ja heitin normaalisti pesukoneeseen.

whiteandfresh7267.jpg

Seuraavaksi testaan sappisaippuaa valkoisiin pyyhkeisiin. Jos siis muut tahranpoistokeinot eivät ole auttaneet, suosittelen kokeilemaan sappisaippuaa. <3

 

7 kommenttia “Valkoisesta tyynyliinasta valkoinen!

  1. Tarttee tuota hankkia. Mä jo hätäpäissäni pariin tahraan kysyin neuvoa vauva.fi:stä ja ne mammat heti vinkkas sappisaippuan 🙂

    1. JonnaH.: Kun olisin arvannut aiemmin, niin en olisi hillonnut tahratuskissani tuota saippuaa kaapissa. 😀

  2. Hei kiitos vinkistä! Vanishit ei todellakaan auta tuohon ongelmaan eli eiku sappisaippuaostoksille 🙂

  3. Itselläni on pari valkoista lakanaa jotka ovat siis kellertyneet siitä kohtaa missä nukutaan, lähtisköhän ne valkoiseksi tuolla? Kohtia ei huomaa juurikaan kun lakana on paikoillaan mutta sitten kun sitä laittaa pesuun ja pitelee käsissään, näkee selkeästi kuinka osa lakanasta on valkoista ja osa kellertävää…

    1. Veera: Kokeile ihmeessä, ei siinä juurikaan mitään voi hävitä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *