Loppuneet kosmetiikkatuotteet: marraskuu 2014

Marraskuussa loppui kosmetiikkatuotteita varsin paljon. 

whiteandfresh.jpg

Ehdottomat suosikkini BABÉn pesuöljy ja vartalorasva loppuivat (sniisk). Palvelivat omaa käyttötarvettani ja ihoani hyvin ja ehdottomasti voisin käyttää jatkossakin. <3

Samoin loppuivat Avènen gentle purifying scrub ja Rexonan deodorantti.  Kasvojen kuorinta oli ihan jees ja dödökin toimi hyvin ja ostinkin samanlaisen loppuneen tilalle.

whiteandfresh1.jpg

Useamman vuoden suosikkikuivashampooni on TRESemmén ja tuonkin loppuneen tilalle ostin samanlaisen. Ensi kerralla saatan kokeilla jotain muutakin. Avènen terveyslähdevesi oli aika neutraali kokemus enkä ehkä kokenut sitä sellaiseksi must have-tuotteeksi. Paljon sanottavaa ei ole myöskään apteekin hilseshampoosta tai hiusvärin mukana tulleesta hoitoaineesta. 😉

whiteandfresh6881.jpg

Kiertoon/roskiin lähtivät myös yllä olevan kuvan tuotteet, jotka olivat vanhentuneita / itselleni tarpeettomia.

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: marraskuu 2014

  1. Toi Tresemmen kuivashampoo, onko se enemmän hiuspuuteri kuin oikea kuivashampoo? Siis miten hyvin poistaa/piilottaa hiusjuurista ihan oiketa rasvaa? Mulla siis on tukka näkyvästi rasvainen jo 10-12 tuntia edellisestä pesusta ja siksi pesen tukkani aamuisin. Silloin kun töissä pitää olla jo 6.00 eli herätys on aamulla 4.30- 4.45, olisi ihanaa, jos ei tarvitsisi tukkaa pestä vaan kuivashampoo pelastaisi edes sen aamun kauheudelta… Toimisiko tää siihen? Mitä luulet?

    1. Dara: Kyllä tää ihan kuivashampoo on, sillä nimelläkin kulkee. Toimii kyllä, mutta saatan olla ehkä hieman vaativampi nyt lyhyehköillä hiuksilla eli saisi ehkä aavistuksen tehokkaampi vielä olla. Tykkään vaan kovasti tämän tuoksusta. Aion Batistea kokeilla varmaankin seuraavaksi. Mulla menee hiukset näkyvästi rasvaiseksi noin vuorokausi pesun jälkeen. Onko sulla jokin toimiva merkki, jota voit suositella?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *