Matalalentoa

kuva-1.jpg

Ei mun kai välttämättä tarvitsisi sen kummemmin mitään erikseen ilmoitella, mutta nyt menee blogi vähän taka-alalle. Mulla oli oikein mukava ja aurinkoinen reissu Tallinnaan, mutta arki tuli vastaan ja toimin (taas) omaishoitajana isälleni. Se kuluttaa eikä minkäänlaisesta totutusta rytmistä oikein pysty pitämään kiinni. Näin ollen blogi kärsii vielä vähän enemmän kuin tähän asti. Yritän olla täällä hollilla, mutta en voi luvata postauksia, vastauksia kommentteihinne tms. Luen kyllä mahdolliset kommentit ja saatan jotain juttuja linkitellä blogini Facebook-sivuille. Palaan säännöllisemmällä tahdilla, kunhan nyt vähän tilanne selkinee. Nyt isäni tarvitsee minua.

Muutoin kaikki on ihan hyvin eikä siellä ruudun toisella puolella tarvitse suurempia huolehtimisia kokea. Mukavaa loppuviikkoa kaikille! <3

Irina / White & Fresh - -

15 kommenttia “Matalalentoa

  1. Jaksamista sekä sinulle että isällesi. Me odotellaan sua kärsivällisesti ruudun tällä puolella. 🙂

  2. Paljon voimia niin sinulle kuin isällekin &hearts; Läheiseni on myös omaishoitaja. Arvostan työtä todella paljon.

  3. Voimia ja jaksamista koko porukalle. Teet todella arvokasta työtä. Kyllä me lukijat täällä jaksamme odottaa &hearts;

  4. Asiat tärkeysjärjestykseen. Blogi ja lukijat kyllä odottaa. Voimahali sinulle Irina &hearts;

  5. Hei kaikki! Poikkeuksellisesti vastaan kaikille yhteisesti. Ihania olette, jokainen. &hearts; Virallinen omaishoitaja en ole, mutta ei kai se virallista titteliä vaadikaan, kun läheistä auttaa ja hoitaa. Joka päivä en joudu juoksemaan pitkin ja poikin, mutta onhan se tilanne ja ajatus läsnä kuitenkin koko ajan. Muun ajan sitten vaan yritän pitää arjen ja pään tasapainossa. Ei onneksi olla siinä kaikkein huolestuttavimmassa tilanteessa, mutta onhan se aina ikävää, jos ei itse pysty täysipainoisesti asioita tekemään. Onneksi ensi viikolla on lääkäriaika, jossa t o i v o t t a v a s t i keksittäisiin jonkinlainen ratkaisu, joka helpottaisi arjen eloa.

  6. Paljon voimia ja iso rutistus sulle Irkkukurkkuseni &hearts; Olet usein ajatuksissani &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *