Kirppislöytö ja parveke

Tänä kesänä on normaalia vähemmän näkynyt parveke blogissani ellei tomaatinkasvatusjuttuja oteta lukuun. Tein parvekkeen toiseen päätyy pienen nurkkauksen, jossa on kiva istuskella myös silloin, kun ilta-aurinko paahtaa. Parveketta en varsinaisesti ole tänä kesänä sisustellut vaan on menty samalla kalustuksella ja tekstiileillä kuin viime kesäkin. Tomaattien lisäksi parvekkeelle päätyi ainoastaan yksi uusi (vanha) juttu eli kirppikseltä jo jokin aika sitten löytämäni vanha maitotonkka. Olin maitotonkasta hiljaa mielessäni jo haaveillutkin ja nyt tämä kanneton viiden litran tonkka sattui lähikirppiksellä eteeni ja lähti mukaani huikeaan kahden euron hintaan. 🙂

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Kulunut ja aika reppanan näköinen eli juuri sellainen kuin sopii ollakin.

4.jpg

5.jpg

Kuvien ottamisen jälkeen hain ulkoa tonkkaan vähän sisältöäkin. Pieni kimppu yksinkertaisia heiniä oli juuri passeli. Nyt ovat jo kellastuneet, mutta edelleen näyttävät tonkassa hyvältä. Kuin olisi pala maaseutua omalla parvekkeella. <3

8.jpg

Olen entiseen tahtiin kuvannut ja innostunut erilaisista asioista, mutta aika ja energia ei ole riittänyt siirtämään kuviani ja ajatuksiani tänne blogiin. Täällä kuitenkin ollaan hengissä ja voidaan hyvin. Toivottavasti teilläkin on kaikki hyvin! 

Huomenna aamulla suuntaan askeleeni kohti satamaa ja Tallinnaa. Pitkään näytti säätiedotus siltä, että olisi miellyttävä puolipilvinen sää perillä, mutta nyt näyttää siltä, että vettä saamme niskaamme. No, ei kai auta antaa sen pilata reissua. Jos ei malteta mennä sateenvarjoinemme Vanhaan kaupunkiin, niin kaipa sieltä jotain kauppahalleja (majoja) löytyy jossa voi pyöriskellä. Aikaa ei kuitenkaan ole kuin nelisen tuntia ja syödäkin pitää. Loppuviikosta sitten (toivottavasti) vähän kuvia ja tunnelmia Tallinnasta.

Mukavaa viikon jatkoa!

5 kommenttia “Kirppislöytö ja parveke

  1. Komeat on noi tomaatit,kasvaneet pituutta tosi paljon. 🙂 <br />
    Nappases kukkakujalta tonkkaan edullisia kukkia koristeeksi jos tänne puolelle olet tulossa. 🙂

    1. TanjaP: Kukkakujan kukat olivat ihania! Harmi ettei oikein uskaltanut niitä lähteä rahtaamaan kotiin, mut paluu oli vasta illalla. Auringonkukat olivat aivan mielettömän kokoisia ja monet kimputkin olivat kolme kertaa halvempia kuin täällä Suomessa. 🙂

    1. JohannaL: Tonkka on just ihana, tuo ripauksen vanhaa tunnelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *