Keittiön tasot järjestykseen

Haaveissa on ollut jo jonkin aikaa paljon blogeissakin näkyneet Mayn lankakorit. Itselläni olisi toiveissa laittaa pieneen s-kokoiseen koriin ruoanlaitossa käytettävät öljyt ja jotain muitakin purkkeja. Tasojen siivous helpottuisi, kun voisi nostaa kerralla koko korin yksittäisten puteleiden sijaan.

zinoti_valokuva_1_5.jpg

Koria saa sekä mustana että valkoisena. Tarvitsisin kylpyhuoneeseen myös yhden korin, sillä hermostun pian siellä seilaaviin isoihin pumppupulloihin yms. Ja vaihtelua saa vaihtamalla välillä mustan ja valkoisen korin paikkoja päittäin. Nyt ehkä kallistuisin mustaan keittiössä ja valkoiseen kylpyhuoneessa.

img_2150.jpg

img_2146.jpg

Ikeasta ostettu musta tiskiharja voisi olla hyvä saada kiertoon (vessanpesuun yleensä siirrän vanhat astianpesuharjat) ja tilalle voisin ottaa testiin musta5101 -tiskiharjan.

tiskiharja_tuotekuva.jpg

Olen ollut aika skeptinen bambusta valmistettuihin tiskiliinoihin, lähinnä niiden imutehoon. Käyttämäni mikrokuituiset imevät niin nätisti vedet tiskipöydältä, että huonompaan en mielelläni vaihtaisi. Mutta, niin monesta suunnasta olen nyt kuullut bambun imutehosta, että ei kai se haitaksi olisi kokeilla musta5101 tiskirättiä!

musta5101ratti_big.jpg

En ole koskaan elämässäni juuri kynsiharjaa tarvinnut. Nyt jo pidempään olen kuitenkin pannut merkille, kuinka kynsien alle ilmestyy kaikenlaista möhnää. En tiedä, miten paljon johtuu pitkistä kynsistä, koska aiemmin likaa ei ole tullut vaikka kynnet ovat olleet pitkät jo koko aikuiselämäni ajan. Omituista. Siispä taitaa olla aika hankkia se kynsiharja ja miksei samantien hankkisi tämän Mayn pehmeäharjaisen kynsiharjan. Ei mikään ruma näky varmasti vaikka esillä hengailisi. 🙂

mayn_kynsiharja.jpg

Kuvat: Zinoti

Joko Zinotin tuotteet ovat teille tuttuja? Mitä olette mieltä bambuisen tiskiliinan imutehosta? Mitä te säilöisitte noissa ihanissa lankakoreissa?

 

5 kommenttia “Keittiön tasot järjestykseen

 1. Kivoja koreja! Itse laittaisin lankakoreihin varmasti nimensä mukaisesti lankoja (neulomista kun aina innostuksen iskiessä harrastan), tai toinen vaihtoehto olisi laittaa siihen esimerkiksi wc:n / kylpyhuoneen pesuun tarvittavat aineet, sillä korissa ne olisi helppo kantaa siivouskaapista vessan puolelle : ). <br />
  <br />
  Tuollaisten oikeiden bambu-tiskirättien tehoon en osaa sanoa mitään, sillä itselläni on kokemusta vain niistä neulomistani räteistä, jotka varmasti jonkin verran eroavat noista. Mutta koska uskoni bambuun on niin kova, niin veikkaan, että kyllä noillakin hyvin pinnat pyyhkii : ).

  1. Tiia: Lankakorit olisivat hyvät kyllä noille pesuaineillekin. 🙂 Ja ehdottomasti pitää tutustua tuohon bambuiseen tiskirättiin jossain vaiheessa, kovasti kun kehutaan.

 2. Itsekkin säilöisin koreihin mm.öljyt,vitamiinit ja mitä sopivaa siellä keittiöntasoilla aina seilaa.<br />
  Itsellä ei ole kokemusta bambuliinoista,kerro ihmeessä jos innostut niitä kokeilemaan. 🙂

  1. TanjaP: Toi tavaroiden seilailu keittiön tasoilla on kyllä ärsyttävää! Itselläni on yksi tasonurkka sellainen, missä on ihan oikeasti kaikkea. Tärkeitä papereita, avaamattomia ja avattuja posteja ja ties mitä kaikkea, mitä käsilaukun pohjalta olen kaivanut esille. En tajua miten niin aina käy. Ehkä se on vaan pakko olla aina joku rojunurkka keittiössä. ;D Ja bambuliinasta kyllä kerron, kunhan pääsen joskus tutustumaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *