Lankalauantai

Hassua, ettĂ€ on lauantai. Kuin olisi kaksi lauantaita putkeen. 🙂 TĂ€nÀÀn pitÀÀ kĂ€ydĂ€ kaupassa tĂ€ydentĂ€mĂ€ssĂ€ hieman ruoka-ainevarastoa ja muutoin vain olla möllötellĂ€. Illalla on vuorossa pyykinpesua. Pesin eilen jo muutaman koneellisen, mutta tĂ€nÀÀn on vuorossa vielĂ€ torkkupeittoa yms. harvemmin pestĂ€vÀÀ.

kuva%204.jpg

Parvekkeella oleva narsissi on nyt oikeastaan parhaimmassa loistossaan. Muutaman narsissin olen hankkinut kevÀÀn aikana kotiin, mutta lÀmpimÀssÀ ne eivÀt viikkoa kauempaa kestÀneet. TÀmÀ kolmas narsissi pÀÀsi heti ulos ja on nyt kestÀnyt hyvin kolme viikkoa. 

kuva%202.jpg

kuva%203.jpg

Parveketta en ole tÀnÀ kevÀÀnÀ vielÀ millÀÀn lailla laittanut enkÀ aiokaan sen kanssa stressata yhtÀÀn. Nyt kun en enÀÀ tupakoi, niin en tiedÀ yhtÀÀn, miten paljon aikaa tulee kesÀllÀ parvekkeella vietettyÀ. EhkÀpÀ kuitenkin pÀivisin enemmÀn nyt, kun parvekkeelle paistaa koko pÀivÀn sijasta aurinko vain iltaisin. Vitsi, mikÀ pÀtsi se edellisen kodin parveke etelÀ-/lounassuuntaisena olikaan!

Parina kesÀnÀ olen hamstrannut kukkia parvekkeelle oikein kunnolla, tÀmÀ tuleva kesÀ on vielÀ ihan mysteeri.

kuva%201.jpg

Yksi Hullujen PĂ€ivien ostoksistani on pÀÀllĂ€ni yllĂ€ olevassa kuvassa eli Onlyn pidempimallinen mustavalkoraidallinen toppi, jonka esittelinkin torstain poiminnoissa. NĂ€itĂ€ pitĂ€isi itse asiassa saada lisÀÀ, sillĂ€ tĂ€llaisena pĂ€tkĂ€nĂ€ tuo pituus on itselleni aivan tĂ€ydellinen: peittÀÀ leggingssien kanssa hyvin takamuksen. 🙂 Tilaukseni piti sisĂ€llÀÀn myös samassa kuvassa topin kanssa olevat Onlyn collegehousut. Molemmat olivat nappiostoksia. LisĂ€ksi tein vielĂ€ yhden ostoksen, mutta siitĂ€ lisÀÀ toisella kertaa.

Nyt myöhĂ€iselle aamupalalle ja sitten kirjoittelemaan kauppalistaa ja nokka kohti kauppaa. Mukavaa ja aurinkoista pÀÀsiĂ€isen jatkoa! 🙂

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *