Jääkaapissa – in my fridge

Mitä sieltä kaupasta sitten tulee nykyään ostettua, kun kerran elämäntapamuutos on meneillään ruoan suhteen? Huomattavasti enemmän kasviksia, hieman hedelmiä ja mitä muuta sitten… Ajattelin, josko ihan konkreettisesti tekisi kurkistuksen jääkaappiin. Havahduin viime viikolla jääkaappiin ruokia laittaessani, että ei ole pitkään aikaan ollut niinkin monipuolinen valikoima tuotteita kaapissa. 😉 Ennen oli oikeastaan vaan maitoa, rahkaa ja raejuustoa. Niinpä nappasin kuvat sisällöstä, mutta koska en saanut niitä tänne blogiin asti, niin otin kuvat uudelleen eilen.

IMAG0934.jpg

Ovessa säilyy maidot ja mehukeitto. Käytän reilusti maitoa kahvin kanssa, muutoin en maitoa juo. Jos satun jossain vaiheessa kokeilemaan maidotonta ruokavaliota, niin on kyllä totuttelemista pois maidosta. 😉

Ylälokerossa on tuotteita, joita en käytä tällä hetkellä eli ketsuppi ja lihaliemikuutiot. Lisäksi on kylmässä säilytettävä lääke.

IMAG0935.jpg

IMAG0936.jpg

Eilen nappasin S-Marketista mukaani vapaan kanan munia, kun olivat melkein puoleen hintaan (10 kpl 0,89 €). Hyllyllä odottelee myös täysinäinen mehukeitto, kun olivat tarjouksessa Lidlissä. 

IMAG0937.jpg

Paistoin toissailtana jauhelihaa ja heitin sekaan kesäkurpitsaa ja yhden raastetun porkkanan. Jaoin ruoan neljään osaan ja syön sitä sitten päivälliseksi salaatin, riisin tai vaikkapa kukkakaalimuusin kanssa.

IMAG0938.jpg

Yllättäen raejuustoa ja rahkaa. 🙂

IMAG0939.jpg

Vihannespuolelta löytyy kurkkua, paprikaa, tomaattia ja vielä eilen puolikas avokado. 

IMAG0942.jpg

Hyvän annoksen salaattia saa, kun jakaa noin 400 gramman jäävuorisalaatin neljään osaan ja pilkkoo siitä sitten lautaselle. Sitruunaa aamuisin veden sekaan, lähtee kivasti päivä käyntiin. Ja porkkanoita, niitäkin opettelen syömään ihan sellaisenaan. Kiva lisä lounaslautasen reunalle.

Pakkasessa on sitten muun muassa broilerinkoipia, kukkakaalia, wokkivihanneksia ja marjoja. 

Mitä teiltä löytyy jääkaapista? Uskaltaako joku muu raottaa jääkaappinsa ovea? 😀

 

4 kommenttia “Jääkaapissa – in my fridge

  1. Hyvältä näyttää! :)<br />
    Mulla on luonnoksissa vähän samanmoinen juttu tuloillaan 🙂

    1. littleB: Pitäisi käydä täydentämässä hieman lihavarastoa… tosin jos olisin fiksu niin käyttäisin pakkasesta pois ne broiskukoivet. 🙂 Ja hei, odotan mielenkiinnolla sun postausta!

  2. Ihanan siisti kaappi. (en uskalla kurkata omaani) Tuollain sitruunalla maustettuna mäkin kiskon ne harvat veteni! 😉

    1. JonnaH.: Mulla on joku fiksaatio jääkaapin sisäisestä järjestyksestä. Sen sijaan hyllyt saattavat olla välillä sotkusia, kun olen laiska pyyhkimään. Nytkin tekisi miedolla puhdistusaineella pyyhkiminen terää. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *