Mustavalkoinen muutos keittiössä

Design Forum Shopista (CASA on the road -kierroksellamme) saamassamme goodiebagissa oli mustavalkoinen hauskannäköinen tarjotin. Ja minä kun olin uutta tarjotinta vielä etsinytkin. 🙂

IMG_0403.jpg

IMG_0404.jpg

IMG_0405.jpg

Tarjotin on Design District Helsingin. Design District Helsinki on siis Designkortteli, joka rajoittuu tietylle alueelle ja pitää sisällään paljon mielenkiintoisia ja käymisen arvoisia pisteitä.

”Designkortteli on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Se on alue, joka on täynnä mielenkiintoisia paikkoja: 25 katua ja 200 pistettä kartalla sisustus- ja  muotiliikkeistä koruntekijöihin, antiikkiliikkeistä gallerioihin ja museoihin, ravintoloista hotelleihin ja suunnittelutoimistoihin.”
http://www.designdistrict.fi

IMG_0400.jpg

Tarjottimen sujautin heti tuohon keittiön tasolle ruoanlaittovälinepurkin, vaa’an ja muiden tarvikkeiden kaveriksi. Toimii hauskana sisustuselementtinä kun sitä ei tarvitse ja tarvittaessa tekee myöskin tehtävänsä. Mustavalkoinen väritys ei ole ainakaan mikään miinus. 🙂

Mustavalkoisuus inspiroi pieneen muutokseen keittiössä ja alla olevassa kuvassa on siis ennen-tilanne.

IMG_0360.jpg

Ja sitten tilanne jälkeen. Keittiön toisessa päässä tasolla aiemmin tuikkuja säilönyt ABCDE-purkki siirtyi säilömään ruoanlaittovälineitä. Kokonaisuus on nyt yhteneväisempi kaikessa mustavalkoisuudessaan. Ja kyllä vain tuon ripaus puutakin sopii mukaan. 

IMG_0406.jpg

IMG_0407.jpg

IMG_0408.jpg

Tykkään!

Keittiö kaipaa mielestäni muutoinkin pientä freesausta piensisustuksen osalta aina sopivan idean saadessani teen muutosta. Askel kerrallaan tai pikemminkin tavara kerrallaan.

 

Tarjotin on saatu blogin kautta

7 kommenttia “Mustavalkoinen muutos keittiössä

  1. Ihana tarjotin 🙂 Ja toi purkki sopii aivan upeasti ruuanlaittovälineille! Antaa kivaa tunnelmaa ja puiset lastat sopii sinne tosi hyvin!

  2. Tarjotin on kyllä tosi kiva lisä sun keittiöön! 🙂 Kivaa alkanutta viikkoa!

    1. Heli: Ilme tuossa kohtaa tasoa kirkastui kyllä kummasti. 🙂 Kivaa viikonloppua!

  3. Uutta tarjotinta täällä etsitään, tuohan on ihana ♥

    1. Minna: Mäkin etsiskelin kivaa tarjotinta ja tuo tuli kuin tilauksesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *