Tahtoo torkun ja tyynyn!

Vitivalkoinen, 100 % puuvillaa (tuntuu olevan materiaalina harvinaisempi nykyään, kun kaikki on vaan inhottavaa akryyliä), neulotun näköinen. Tarvitseeko muuta sanoa? 🙂

anno1.jpg

Alessa on muuten tällaiset samanlaiset torkkupeitot petroolinatummanharmaana ja fuksiana. Tyynyjä löytyy myös beigen ja viininpunaisen värisenä.

anno2.jpg

Nämä ihanuudet bongasin Kodin1:stä, kiitos tästä sormet syyhyämään saaneesta vinkistä Maritille. 😉 Ehtisiköhän näitä ujuttamaan jotenkin synttärikeijun korviin… laskiaistiistaihin kun on vielä aikaa. Tosin taitaa tulla aika pitkä lista keijulle annettavaksi. 😀

Ehkä joku kaunis kevät kotini tehostevärinä voisi olla oranssi. Näin eräässä ruotsalaisessa kodissa oranssia tehostevärinä ja se oli magee. Oranssia oli maltillisesti sisustuksessani jo silloin kun en vielä edes sisustanut ja josta sitten lähdin sisustuksen valkaisupuuhiin. Voisin jossain kohtaa pistää tänne blogiinkin inspiskuvia tästä upeasta valkoisesta oranssilla maustetusta kodista, jos vain ehdin ja saan luvan kuvien lainaamiseen. 🙂 Oma tehostevärini saattaa kevään myötä olla keltaisen lisäksi vihreä. Aika samoilla siis mennään kuin viime keväänä ja kesänä.

Mitäs tykkäätte näistä Annon torkuista ja tyynyistä? Onko kevään ja kesän tehostevärinne jo suunnitelmissa?

8 kommenttia “Tahtoo torkun ja tyynyn!

 1. Kauniit! Tuota samaista torkkupeittoa olen itsekin katsellut:)!

  1. Viivi: Harvoin näkee näin valkoisia ja vielä puuvillaisia torkkuja. 🙂

 2. Tuo valkoinen torkkupeitto on i h a n a &hearts; !! Täytyykin joku kerta käydä hypistelemässä sitä ihan paikan päällä :). Materiaali kyllä kertoo, että varmasti on livenäkin mieluinen :). <br />
  <br />
  Sen ihmeempiä tehostevärejä en yleensä kotiin laita, mutta keväällä, pääsiäisen tienoilla haluan tuoda pikkuisen väriä yleisilmeeseen. Yleisimmin tämä toteutuu värikkäiden (omenanvihreä, keltainen, turkoosi) Kivi-tuikkujen avulla, seuraksi vielä jotain ihania tulppaaneja :). <br />
  <br />
  Mukavaa viikkoa!

  1. Tiia: Omenanvihreää Iittalaa tulee itselläkin keväämmällä näkymään. Ja keltaista tietty. Saa nähdä miten vihreä sijoittuu kotiin, tuleeko jotain uutta vai jääkö vain niihin tavaroihin, mitä itseltä jo löytyy. 🙂

 3. On kyllä ihanan näköiset! &hearts; Meillä taitaa kevään tehostevärinä olla tutut pinkki/roosa ja vaalean vihreä. Keltainenkin kyllä houkuttelee, voisi ostaa muutaman tyynynpäällisen tuomaan tätä pirteää väriä 🙂 Kivaa viikkoa sulle Irina!

  1. Heli: Kivat tehostevärit teillä. 🙂 Mä olen tuota roosaa itse miettinyt välillä ja sitä on ollut kiva saada kukkien muodossa omaan kotiin. Sen isommin en ole sitä vielä toteuttanut, sillä keltainen on ollut sen verran hot keväisin, että se melkein automaattisesti valtaa kodin. Ehkä keltaisen jälkeen – jos siihen jossain vaiheessa kyllästyy – voisi roosaa kokeilla. 🙂

  1. Kati: Ei ihme, se vaikuttaa aika täydelliseltä! Voisi joku päivä käydä Kodin1:ssä hypistelemässä sitä, ihan vaan ihaillen. Varaa ei ole, joten jää omalla kohdallani unelmaksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *