CASA on the road: Nougat

Olen tässä CASA on the road -postaussarjassa edennyt päivän loppupäästä kohti alkua ja nyt ollaan hieman yli puolenvälin eli vuorossa on Nougat. Tämän jälkeen on vielä kolme paikkaa käymättä läpi. Helpommin olisi toki päässyt, jos olisi pistänyt jokaisesta paikasta vaan muutamat kuvat yhteen postaukseen. Näin en kuitenkaan halunnut tehdä, sillä vaikka olenkin helsinkiläinen niin tämä sisustuskierros oli minulle ihan uusi juttu ja samoin suurin osa putiikeista täysin tuntemattomia ennestään (nimeä lukuunottamatta).

nougat10.jpg

Kählerin ihanat tuotteet, niin kovasti tykkään tuosta puukannellisesta purkista. Se pääsisi ehdottomasti keittiötäni koristamaan. <3 Myös tineK:n marokkotyyliset astiat ovat aina kiehtoneet.

nougat1.jpg

Huolisin kotiini myös muutaman Uashmaman pussukan. 

nougat2.jpg

nougat6.jpg

nougat7.jpg

Kiva korikassi toimisi ihan sellaisenaan sisustuselementtinä, säilytyskorina ja kesäkassina.

nougat8.jpg

nougat9.jpg

Ylva Skarpin postereita löytyy myös. Omat suosikkini ovat Integrity ja Curiosity. En tiedä, saako Integrity-tekstiä julistekoossa, mutta korttikoossa olen sen joskus bongannut.

nougat3.jpg

Nougatin valikoimiin kuuluu myös L:A BRUKETin pesu- ja puhdistusaineet. Kummittelevat vähän joka paikassa enkä tiedä miten kauan näiden hankintaa voi enää pitkittää. 😉

nougat4.jpg

nougat5.jpg

Nougat on tosiaan visiitin arvoinen paikka. Me kävimme siellä juuri pahimpaan murrosaikaan, kun valikoima on pienimmillään alemyynnin ja kevään uutuuksien välissä. Itse myymälä on tosi tunnelmallinen ja rakastuin myymälän tiiliseiniin.

Nougatilla on myös nettikauppa ja se kannattaa katsastaa. Täytyy kuitenkin antaa koukutusvaroitus, tuotteet saattavat huutaa nimeltä. 😉

 

Postaus on osa CASA on the road -kiertuetta ja tehty yhteistyössä Nougatin kanssa

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *