Maison Belle kylpyhuoneen puhdistussuihke

Nappasin taannoin kauppareissulla hyllyltä mukaani Maison Bellen kylppäripesuaineen. Moni on näitä kehunut, joten päätinpä kokeilla itsekin. Normaalisti käytän puhdistusaineina pääosin Methodin tuotteita.

IMAG8910.jpg

Ennen:

IMAG8915.jpg

IMAG9812.jpg

Jälkeen:

IMAG9817.jpg

Hyvin puhdistaa! Tuoksu on raikas minttuinen ja kylpyhuonepesuainemainen. Maison Belleä käytän lähinnä pintojen puhdistukseen, pöntön puhdistan Methodilla. Pikkuinen suihkepullo on suloinen ja kätevä käyttää eikä esillä ollessaan mikään rumilus. 🙂

IMAG9815.jpg

Kyllä tätä voisi hankkia jatkossakin. Ja kannattaa bongailla esim. Prismasta, jossa hinnatkaan eivät päätä huimaa. Maison Belle -tuotteita näkee vaikka minkä hintaisia, mutta isossa marketissa kuten juuri Prismassa hinnat ovat kohtuulliset. 🙂

 

16 kommenttia “Maison Belle kylpyhuoneen puhdistussuihke

 1. Meillä on kans yksi puteli nyt kokeilussa tuota 🙂 Tykkäsin myös tuoksusta ja täälläkin on enimmäkseen vain pintojen puhdistuksessa käytössä. Mies totesi tuon pullon nähtyään että montako eri pesuainetta kotona pitää olla, että ei kai tulee enää yhtään 😉 Selvennyksenä meiltä löytyy ihan vaan peruspesuaineet kaapista eikä yhtään ylimääräistä.

  1. moonangel: Miehille tuntuu joskus olevan yksikin koristetyyny liikaa. 😉 ja tuosta pesuaineesta, jotenkin tulee semmonen tunne siitä, että se ei tyjyä puhdistusta vaativaan paikkaan jotenkin riittäisi. Onkohan se vaan niin söpö, että kuvittelee sen olevan jotenkin riittämätön? 😉

 2. Just pari viikkoa sitten Prismassa ihastelin Maison Bellen yleispuhdistusainetta, mutta en sitten ostanut, kun aiemmin hankittu tavallinen oli vielä melkein täysinäinen. Kiva kuulla, että nuo ovat ihan tehokkaita käytössäkin.

  1. Rouva Jii: Seuraavaksi sitten Maison Belle kokeiluun. 🙂 Mulla on takaraivossa jotenkin semmonen kutina, että toi ei ehkä olisi riittävä esimerkiksi wc-pöntön puhdistuksessa. Pitäs katsoa, millaiset pH-arvot tuossa ja on ja minkälaista pesuainetta suositellaankaan pöntön puhdistukseen. Onhan se kuitenkin ihan eri asia kuin lavuaarin puhdistus. 🙂

 3. Pitääpäs ottaa itsellekin tämä ostoslistalle! Rentoa loppiaista. 🙂

  1. Kristiina / Deko 133: Suosittelen! Tosi kiva ainakin peruspintojen puhdistukseen. 🙂

 4. Hmmm…. Paljonkohan mulla vielä on kylppärisuihketta jäljellä? oota, käyn tsekkaamassa…<br />
  <br />
  Plääh, yli puoli pullollista vielä 🙁 Tätä hankin sitten seuraavaksi kyllä 😉

 5. Meinasin lauantaina ostaa saman sarjan jotain silitys- tai huuhteluainetta. Näin yhdessä alekorissa ja päätin ilmankin selviän. Ostolakko on voimassa. Hyvin lipsuttu, mutta vaikka hinta oli halpa, jäi kauppaan. Hyvä minä. <br />
  <br />
  Meillä vessa pestään ihan nestesaippualla. Olen vuosia roudannut minipurkkeja hotelleista aina mukanani ja kun ISO meikkupussi oli niin täynnä ettei vetoketju mennyt kiinni päätin nyt pitää näille jotain tehdä.<br />
  <br />
  Pieni pullo kestää 2 viikon siivouksen ja kun pulloja on n 100, ei tarvi ihan heti ostaa.<br />
  Onneksi lika ei tiedä putsataanko sitä aineella joka on tehnyt siihen kohtaan. <br />
  <br />
  Odotan sitä päivää, kun saan ostaa näitä. Vielä ei ole mitään järkeä.

  1. Lanttuleikkuri: Itsekuria, vau! 🙂 <br />
   <br />
   Satunnaisesti voisi itsekin pestä vessaa tuollaisilla jämä- yms. pesuaineilla, mutta omassa kodissa kuitenkin ehdottomasti on oltava käytössä pesuaine, jonka pH-arvo on oikeanlainen tappaakseen kaikki pöntön pöpöt. On jotenkin iljettävää, jos tulee tunne, että ei ole puhdasta. 🙂

  2. minä siis pesen nestesaippualla. Mieheni taas laittaa kyllä kunnon tärpättiä ja välillä ihan reilustikin. <br />
   Lisäksi tuttuni, joka on kotitalousopettaja sanoi pöpöt kuolee esim sillä että lattian pesuveden, jossa on ns oikeaa ainetta kaataa pönttöön. Ja sinnehän se lattianpesuvesi aina kaadetaan. <br />
   Ostolakko vaan menee aika surkeasti. On jo 6 retkahdusta ja ottaen huomioon tammikuu ja tämä vuosi vasta alkoi.<br />
   Kosmetiikkaa tosin tällä ja ensi viikolla tyhjenee taas monta purkkia.

  3. lanttuleikkuri: Siivouksen suhteen on todella paljon erilaisia mielipiteitä ja tapoja. Jotkut on tosi tarkkoja pesuaineista ja että niitä käytetään juuri niille tarkoitetuille pinnoilla ja jotkut ovat sitten vähemmän tarkkoja. Jokainen toimii omalla parhaaksi katsomallaan tavalla, riittää kun oma koti on itselleen riittävän puhdas. 🙂

 6. Mä yritin katella meidän paikallisesta Prismasta Maison belleä, mut ei ollut :/ Oulussa oon katsonut useammasta liikkeestä, muttei tahdo löytyä. Ja nettikaupoista, joista oon yrittäny tilata, ni onkin ollu loppuunmyytyjä. Mut enköhän mä vielä saa omani 🙂

  1. Heli: Oliko Prismassa kuitenkin hyllypaikat tuotteille? Jos ei, niin kysy ihmeessä osastovastaavalta, josko teidän myymälään voisi tilata Maison Belleä. 🙂

  2. Linnanmaan Prismaan oli ainakin tullut näitä! Oikein käytävän vieressä olivat houkuttimena.. 🙂

 7. Hei te kaikki Maison Bellen puhdistusaineitten käyttäjät. Prismassa ei ole näitä<br />
  tuotteita nykyään. Kuulin sen tänään. Tilasin meille taas uuden erän yleispuhdistus-<br />
  aineita, tiskiaineet ja käsisaippuat. Uutuutena tyttöjen ja poikienhuoneisiin<br />
  sopivat puhdistusaineet. Terveisin sisustusliike Stellina Humalistonkatu 7<br />
  Turku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *