Vähän niinku lahjoja

Blogit pursuilevat ennen joulua erilaisia lahjaideoita ja -toivomuksia. Joulun jälkeen esitellään innoissaan ihania toteutuneita lahjatoiveita. Ollaan oltu niin kilttejä että.

En itse ostanut tänä vuonna yhtään lahjaa. Yhden lahjan kuitenkin annoin: soitin noin 15 euron hintaisen puhelun Lastenklinikoiden kummien hyväksi.

Joulun alla tein muutaman ostoksen sekä voitin parissa arvonnassa/kilpailussa. Luettakoon ne nyt sitten vaikka joululahjoiksi.

IMAG9426.jpg

IMAG9428.jpg

Velourinen huppari lämmittää kotosalla.

IMAG9429.jpg

IMAG9435.jpg

Kokeiluun ostin myös apteeekista kuivashampoon ja dödön.

IMAG9436.jpg

Flow kosmetiikan joulukalenteriarvonnassa voitin Piparminttu-tuotepakkauksen, jossa jalkavoi, saippua ja himalajansuolakuorinta. Jalkavoita minulla onkin juuri käytössä (eikä nyt lopu ihan heti) ja vielä on kokeilematta Flown kuorinnoista tämä Piparminttu-kuorinta.

IMAG9431.jpg

Ostin myös Flown sheavoin, vartalorasvoja kun kuluu näin talvella enemmän kuin laki sallii. 

IMAG9438.jpg

Uusintakokeiluun ostin myös Mádaran ihonhoitotuotteet kuivalle iholle. Takana on nyt muutama päivä kokeilua ja toistaiseksi olen tyytyväinen vaikka leualla onkin taas kukinta-aika meneillään.

IMAG9442.jpg

IMAG9444.jpg

Zoco Homen Joulun Toivelista -bloggaajakilpailussa voitin mustavalkoisen keraamisen tarjoilukulhon. Halkaisijaltaan kulho on 34 cm ja käyttöä sille löytyy vaikka minkälaista, kun vain käyttää mielikuvitusta. Tällä hetkellä kulho on täynnä ihania klementiinejä. Kuvan voi halutessaan käydä vilkaisemassa edellisestä Koti jouluasussa -postauksesta.

Tähän iltaan asti olin varma, että lahjoja ei tule. Eteeni kuitenkin tupsahti useampi paketti, kun olin viettämässä joulupäivää siskoni ja siskonlasteni kanssa. Voi sanoa, että yllätys oli aikamoinen. 

IMAG9664.jpg

Saippuaa, huulirasvaa, nahkainen lompakko, pehmoiset sukat, tuikkuja ja sakset.

IMAG9666.jpg

Värimieltymykseni olivat tonttujen tiedossa.

IMAG9667.jpg

Samoin tontut tiesivät kosmetiikkarakkaudestani. Ihana Greippi-Guava saippua ihanilla ainesosilla ja Sierra Bees -huulirasva, jossa vain orgaanisia ainesosia. Saippua on muuten samaa sarjaa Sitruunaverbenan tuoksuisen saippuan kanssa, jonka sain pari vuotta sitten lahjaksi siskonlikaltani.

Kiitos tonttusille! <3

Huomisen tapaninpäivän aion vain olla möllötellä kotona. Itse asiassa, jos ei kummosempaa pakkoa ole mennä minnekään, aion levätä vuodenvaihteen yli. Olen ollut hieman heikossa hapessa jo pari viikkoa, mutta tarpeesta huolimatta ei ole ollut mahdollisuutta pysähtyä. Koska olen, millainen olen, tunnen nyt jo aavistuksen huonoa omaatuntoa siitä, että aion niin monta päivää luuhata itsekseni kotona, mutta yritän vaimentaa pakkopakkopakkopitäisipitäisipitäisi-äänet päästäni ja huolehtia itsestäni.

Rentouttavaa tapaninpäivää kaikille <3

 

 

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Vähän niinku lahjoja

 1. WAU, sua on onni potkinut arvontarintamalla. Mä vaikka kuinka osallistun, voitan hyvin, hyvin, hyvin harvoin mitään. :D<br />
  <br />
  Munkin tekis niin mieli olla möllötellä, mutta pakko jaksaa sosiaalistakanssakäymistä vielä huomenna, sen jälkeen aion nukkua pari pvä putkeen ja tehdä omia juttuja.

  1. JonnaH.: Sosiaalinen kanssakäyminen on mulle usein aika hankalaa, vaikka kyseessä olisikin ihania ihmisiä, sukulaisia ja ystäviä. Tietää, että on kivaa, mutta juma sitä stressaamista ja ahdistusta. Mulle on paras (tällä hetkellä) se, että saan tehdä aivan kaiken juuri siinä aikataulussa kuin huvittaa. Voin valvoa myöhään, nukkua myöhään, ottaa päikkäreitä, syödä mitä tykkään, istua koneella tunteja blogien parissa jne. Ja silti omassa päässä joku huutaa &quot;pitäisi mennä nukkumaan, pitäisi herätä edes suht' ajoissa, pitäisi valmistaa &quot;jokapäiväisen&quot; uuniriisipuuron sijasta &quot;kunnon ruokaa&quot; jne. Paina siinä sitten sitä aivojen olematonta stop-nappulaa. :D<br />
   <br />
   Ja mitä arvontoihin tulee, niin se alkaa olla jo julkinen vitsi, kun voitan kaikenlaista. Mulle on sanottu, että mun pitäisi lotota, mutten viitsi koska sitten se mun arpaonni (?) ainakin päättyy. ;)<br />
   <br />
   Ihania lepopäiviä sulle huomisen sosiaalisen kanssakäymisen päätyttyä! &hearts;

  2. Komppaan sua ihan täysillä. Mäkin mieluiten tykkään ja haluan olla yksin. Saa tehdä siinä aikataulussa mitä itse huvittaa, omilla ehdoilla. Seurassa on toki kivaa olla, mutta harvoin jaksan esim kutsua ihmisiä kylään. Olen kyllä seurassa sosiaalinen ja (vähän liiankin) puhelias, mutta oma ylhäinen yksinäisyys on parasta 🙂 Mitähän erakkoja me sitten oikein ollaan? :D<br />
   <br />
   Mäkin mietin noita eri blogien lahjapostauslistoja ja ylläri ylläri, aina ne toiveet on toteutuneet. Pakko kyllä sanoa, että itsekkin tuollaisen kollaasin tein viime vuonna ja tiesin tasan tarkkaan, että osan niistä olin jo pakettiin itselleni hankkinut 😀 Tänä vuonna en lahjoja vaihdellut kenenkään kanssa, lukuunottamatta aiemmin marraskuussa saamaani pientä Sephoran paketti ystävältä ja yläkerran naapureilta tuli pieni yllätys joulukortin kera. Rauhalliset ja leppoisat joulunpyhät oli siis meillä kaiken kaikkiaan ilman hössötystä ja hyvä niin :)<br />
   <br />
   Aikaisin olet muuten joulun riisunut pois, jos jo eilen! Mä otan sitten loppiaisena kyntteliköt jne pois. Tavallaan kaipaan joulukuusta kauheasti nyt, mutta sen riisuminen on ihan tuskaa.

  3. R: Toi sun eka osa kommentista kuulostaa niiiin minulta. Ehkä me sitten ollaan erakkoja. 😉 Tosin on mulla siihen syitäkin, mutta mitä sitä syitä miettimään, tilanne on mikä on. 😀

 2. Oi,miten mukavia lahjoja olet saanut ja voittanut! Kyllä se itsestä huolehtimen kannattaa. Tiedän tuon huonon omantunnon tunteen mutta lepää ihmeessä jos vaan voit,se on satsaus tulevaan. Hyvää uutta vuotta sinulle ja oikein leppoisia olemispäiviä;)

  1. Nanna: Yritän parhaani mukaan kuunnella itseäni ja tarpeitani ja pyrkiä vielä huomioimaankin ne. Kiitos tsempistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *