Juhlahumua ja -asua

Täällä ollaan henkisessä tutinassa ja tärinässä, sillä illan juhlat jännittävät kovasti. 🙂 Minä en hienommissa juhlissa juuri käy ja nyt juhlia on osunut kahdet samalle viikonlopulle, peräkkäisille illoille. Mikä tuuri 🙂

Juhla-asu on odottamassa valmiina.

mekko.jpg

Mekko on yksinkertainen, mutta kaunis minulle pätkälle polvipituinen pitsimekko Bubbleroomilta*.

Kenkinä Spartoolta tilatut Hush Puppiesin mustat kiiltonahkaiset korkokengät* maltillisella viiden sentin korolla. Sisäpohjassa käytetyn HPO Flex-teknologian avulla kengillä pitäisi olla mukavampi viettää aikaa. 

asusteet.jpg

Sukkiksina mustat 20 denierin Amarit ja laukkuna pieni musta perus clutch. Erityisiä koruja en aio laittaa, ainoastaan normaalistikin käyttämäni kaulakoru, korvikset ja sormukset riittävät. Lauantaina saatan ehkä laittaa jonkun rannekorun, kun pukukoodi on aavistuksen rennompi kuin tämän illan juhlissa.

Kampauksia en osaa tehdä eikä kotikonstein näissä luiruhiuksissa mikään pysykään, joten turvaudun perinteiseen ja itselleni tuttuun nutturaan. Normaalista poiketen harjaan hiukset kuitenkin mahdollisimman sileälle nutturalle ja saatan viimeistellä sen kahdella kullanvärisellä pinnillä.

Meikki saa olla ihan tavallinen, joskin ripsaria laitan muutaman kerroksen normaalia enemmän ja luomille sipaisen luomiväriä. 

Kotoa lähtiessä sitten vaan korkkarit kassiin, saappaat jalkaan ja kenkien vaihto juhlapaikalla. Koska saappaat ovat korkeavartiset, saa takiksi kelvata lyhyt villakangastakki.

Juhlat jännittävät minua siis todella kovasti, koska en ole tottunut ”seurapiireilijä”. 😉 Vaikka olen tottunut sukkiksiin (paksumpiin tosin) ja mekkoihin, niin silti mietin, tunnenko oloni luontevaksi juhla-asussani. Miten sujuu oleminen ohuissa sukkiksissa ja korkkareissa, osaanko kantaa asuni tarpeeksi luontevasti ja miten ylipäätään hallitsen juhlaetiketin teorian sijaan ihan käytännössä. 😀

Osaatteko te olla luontevasti juhlavaatteissa ja juhlissa?

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

27 kommenttia “Juhlahumua ja -asua

 1. Voi vitsi, kuulostaa siltä, että on hauska viikonloppu tulossa! :)<br />
  <br />
  Mä olen töiden takia ollut erilaisissa edustuskekkereissä iltapuvusta kokkarimeininkeihin, joten ihan luontevilta ne alkaa pian tuntumaan. Vaatteista en myöskään osaa stressata, päinvastoin on ihana pukeutua ja tälläytyä oikein kunnolla, tulee supernaisellinen olo! Turhaa tuollaisia tilaisuuksia jännittää, ihmisiä ne kaikki muutkin siellä on, mutta ymmärrän kyllä, että oudokseltaan on hassu ja jänskä fiilis. Parasta on, kun on oma itsensä ja yrittää nauttia illasta. Hyvin se menee! :)<br />
  <br />
  PS: Saitko muuten noista kengistä sen narinan pois jotenkin?

  1. Blondi: Pyrkimys on tottakai olla oma ittensä, mutta pelkään juuri sitä, että mahdollinen vaivaantuneisuus ja sitten tämä mun sosiaalisissa tilanteissa ilmaantuva ujouteni voi pulpahtaa pintaan. ;)<br />
   <br />
   Kengän narina vaimeni aika paljon, kun laittoi sukat jalkaan. En usko, että narina aiheuttaa ongelmia sitten kun pääsee ihmisten ilmoille, missä on meteliä. 🙂

 2. Ihana tuo mekko, täysin omaan makuuni. 🙂 <br />
  <br />
  En todellakaan osaa olla luontevasti ja isot ihmismassat helposti ahdistavat. Oman jaksamisen kannalta skippasin suosiolla huomiset pirskeet. <br />
  <br />
  Oikein ihanaa viikonloppua! xx

  1. JonnaH.: Voi eiiii, olisi ollut niin ihana tavata! &hearts; Hyvää viikonloppua kuitenkin sulle 🙂

 3. Ihanaa iltaa sinulle 🙂 Olet vain oma itsesi niin kaikki sujuu kuin itsestään. Sekin helpottaa juhlissa, jos on jo valmiiksi tuttuja ihmisiä, kenen seurassa olla. Nykyään itsellä on hieman epämukava olo juhlavaatteissa ja välttelenkin taidokkaasti kaikki mahdolliset juhlat. Jos joskus saisi painoa vähän vähemmäksi niin ehkä sitten olisi taas kivempi olo juhlatamineissakin 🙂

  1. R: Kiitos tsempistä! &hearts; Onneksi rinnallani on hyvä ystävä eikä tarvitse yksin mennä. Siinä tapauksessa kyhjöttäisin jossain sivummalla ittekseni ja vaan toivoisin, että joku tulisi juttelemaan. 😉

 4. Kyllä minä ainakin olen täällä hieman perhosia masussa huomisten juhlien takia. Minulla vielä pientä asukriiseilyä tuon etupömpöttimen vuoksi, mutta eiköhän kaapista jotain päälle löydy. 🙂 Jos bongaat minut niin tule ihmeessä moikkaamaan! Olisi hauska nähdä kasvokkain. &hearts;

  1. Cinnabaria: Mulla nousi hymy huulille, kun luin kommenttisi ja että susta olisi kiva nähdä. &hearts; Niin minustakin! Ja jos mä en bongaa sua, mutta sä mut, niin tuu sä moikkaamaan 😀

 5. Taidankin tietää mihin juhliin olet tänään menossa. Itäkeskuksen Stockmannin avajaisiin. Osuinko oikeaan? 🙂

  1. Salli: Mistä mahtoikaan moinen arvaus pulpahtaa päähäsi? 😉

  1. Jenni: Sinä ihana &hearts; Mä en ajatellut asun olevan niin viimeisen päälle, mutta onneksi se ulospäin ainakin vaikuttaa siltä. Ainoat toiveeni ovat, etten ole ali- tai ylipukeutunut ja se, että osaan kantaa asuni hyvin. 🙂

 6. Ihana mekko!!<br />
  <br />
  Mie oon miettinyt samaa tuota juhlapukuasiaa… että miten sitä pitääkään ryhdistäytyä eritavalla, kun on korkkarit jalassa kuin että vetää päälleen villasukat ja armaat kotilökärit, ja rellahtaa sohvalle takan ääreen 🙂 Kieltämättä kotoisampi on oloni metsien siimeksissä kuin juhlaglamoureissa.<br />
  <br />
  Kivaa iltaa!! &hearts;

  1. Soili: Kyllähän sitä mielellään aina möllöttelisi kotivaatteissa, hih! Toisaalta on aika kutkuttava ajatus pukeuta juhlaan ja päästä vähän katsomaan elämää oman arjen ulkopuolella. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sulle Soili &hearts; &hearts;

  1. Sanan: Kiitos! &hearts; Asupostaus tulee, jos onnistutaan ystävän kanssa napsaisemaan kuva, jonka kehtaisin tänne blogiin laittaa. 🙂

 7. Tiiätkö murmelsson, sä oot niin ihana ja söpö vaikka verkkareissa ilman meikkiäkin, että tulet olemaan upea ilmestys noissa vermeissä! Joten luota siihen, että olet ihana ja käyttäydy luonnollisesti kuten aina muutenkin käyttäydyt, niin hyvin se menee! (Eipä silti, ymmärrän paremmin kuin hyvin ton jännittämisenkin ;))<br />
  <br />
  Toivon sulle aivan ihanaa iltaa ja haluun sitten asukuvia jatunnelmakuvia ;D Pusu&amp;rutistus &hearts; &hearts;

  1. Dara: Voi ihana, miten sulla on luottamusta ja uskoa mun selviytymiseen! &hearts; Halirutistus!

  2. No siis TOTTAKAI sä selviydyt hienosti! Eihän sun tartte muuta olla kuin juuri sellainen mitä olet, niin se riittää &hearts;

   1. Tsinnia: Kiitos! &hearts; Eilen oli kivat juhlat ja tänään tosiaan jatkuu juhlahumu, kohta taas askelta toisen eteen 🙂

 8. Kaunis mekko! 🙂 Itsellä vähän samantyylinen roikkuu vaatekaapissani 🙂 Minulta taitaa Indiedaysin kemut jäädä ikävä kyllä väliin, avecini sairastui juuri viime hetkellä, enkä oikein enään tähän hätään saa ketään mukaani. Minusta taida olla yksin tulijaksi noin isoihin juhliin 😀

  1. Petra: Yksin isoihin juhliin meneminen on kieltämättä kurjaa, itse kun olen aika ujo. Harmi, että et ole tulossa, olisi ollut kiva tavata! 🙂

  2. Minna: Hyvin tosiaan eilen meni ja asukin oli sen verran hyvä, että tunsin itseni ihan luontevaksi se päällä. Tänään sama kolttu päälle ja bileet jatkuu. Toivottavasti nähdään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *