Pouf-rakkautta

Useamman kuukauden olen hehkuttanut kaipuutani Marokkoon, marokkolaista ripausta sisustuksessa sekä viimeisimpänä ihania tossujani, jotka sain Zoco Homen Johannalta Habitare 2013 -messuilla. Jotkut saattavat tietää myös ihastuksestani pouffeihin ja jäin mietiskelemään, että jos hankkisin poufin, niin minkä värisenä.

Zoco%20Home%20pouf-13.jpg

Valkoinen on varma valinta. Se on kaikkein vähiten itämainen vaikutteiltaan, mutta silti siitä näkee edustamansa tyylin. Valkoiseen sisustukseen se olisi varma valinta siksi, että värinsä puolesta sopii kokonaisuuteen ja mahdollisesti ajan saatossa muuttuviin tehosteväreihin.

Zoco%20Home%20pouf-7.jpg

Musta pouf toisi tällä hetkellä sopivan ripauksen jo olemassa olevien mustien väripilkkujen joukkoon. Pidemmälle ajateltuna mietityttää, että mitä sitten, jos/kun mustaan väriin tehosteena kyllästyy. Miltä tämä näyttäisi valkoisen ja muiden tehostevärien keskellä ainoana mustana esineenä?

Zoco_Home_pouf-3-3.jpg

Kuvat: Zoco Home

Konjakki on miellyttävä väri. Ruskea, mutta silti vaaleampi ja pehmeämpi sävyltään kuin perus ruskea. Tällä hetkellä ruskeaan verrattavaa puun sävyä kodista löytyy tammisesta laminaatista lattialta sekä keittiön työtasoilta. Lisäksi löytyy kaksi vesihyasinttirahia. Sopisiko konjakki joukkoon? Ei ainakaan varmaan matottomalle lattialle, mutta joskus kun saan hankittua maton, niin ehkä sitten. Konjakin värinen pouf olisi ainakin erilainen valinta tähän kotiin.

Seuraavaksi, mihin poufin sijoittaisin? Haluaisin pitää poufin kuitenkin kotona ollessani näköpiirissäni, joten olohuone olisi sen osalta paras vaihtoehto. Sitten päästään taas siihen, että ainakaan tällä hetkellä konjakkinen pouf ei olisi järkevin valinta. Mattoa ei (vielä ainakaan) ole.

Sopiiko pouf kaveriksi sohvan ja vesihyasinttirahin kanssa? Valkoisena? Tätä postausta kirjoittaessani ja ajatuksiani avatessani alan vahvasti kallistumaan valkoiseen. Olipa hyvä, että lähdin ”ääneen” tätä pohtimaan. 🙂

Mitä mieltä te olette?

 

25 kommenttia “Pouf-rakkautta

 1. Valkoinen voisi näyttää kyllä todella ihanalta siellä sinun kodissasi ♥

 2. Hah, mä en ole edes tajunnut, että sulla ei ole mattoa olohuoneessa 🙂 Mutta ehdottomasti valkoinen, maton kanssa tai ilman 😀

  1. Jossu: Ihmiset kiinnittää huomiota eri asioihin, en mäkään kiinnitä kodissani huomiota matottomuuteen. Olen jo niin tottunut 🙂 Mutta joo, valkoinen pouf on varmasti paras vaihtoehto noista.

 3. Minä oon kanssa miettinyt moisen hankintaa. Päädyn aina samaan: se olisi vain tiellä. Toki se ei ole niin iso kuin säkkituoli, jollainen meillä ennen oli ja johon menetin hermoni jatkuvasti, mutta tiellä se olisi yhtälailla. <br />
  <br />
  Niin tai näin. Eikös sielä valikoimissa ole sellainen tummempikin ruskea, tuon ruskean ja mustan väliin menevä? Luulen että sellainen sopisi kivasti sun kotiin. Ei liian vaalea ruskea lattiaa vasten, mutta ei turhan jyrkkä kuin musta. Ja kun ei kaikki voi olla valkoista. Tai voi, mutta kivempi on aina jos ei ole 🙂

  1. Mari Susa: Mä kyllä kattelin tuota tummanruskeaa, mutta jätin sen nyt näistä vaihtoehdoista pois. Ehkä valkoinen kuitenkin olisi kaikkein ajattomin. 🙂

 4. Ehdottomasti valkoinen, koska muut värit ovat liian, ööööö, marokkolaisia. 😉 Itselleni ei siis iske tuo marokkolaisuus ja noista poufeista tulee mieleen lapsuus, kun noita oli jokaisen kotona. Mutta valkoisena olis vähän modernimman näköinen. 🙂

  1. Marie: Mä haluan sen pienen marokkolaisen vivahteen ja sitä on juuri sopivasti tuossa valkoisessa. 🙂

 5. Mä saattaisin itselleni kallistua mustaan, mutta luulisin että sulle valkoinen olisi parempi valinta. Valkoiseen väriin nimittäin tuskin kyllästyt ja mustaa voi tehosteeksi tuoda pienemmillä ja edullisemmillakin jutuilla…

  1. Dara: Olet oikeassa, mun kotiin valkoinen olisi varmasti paras vaihtoehto. 🙂

 6. Ehdottomasti valkoinen 😉 <br />
  <br />
  Itselleni ottaisin hopean, ja joskus sen vielä hankinkin 🙂

  1. Jenna: Jep! Valkoinen olisi mun kotiin varmasti paras vaihtoehto. Teille puolestaan sopisikin hopeinen. 🙂

 7. Vaikea valinta,mutta itselleni ottaisin konjakinvärisen.Toisi mukavasti lämpöä meidän kodin vaaleuteen.On klassisen tyylikäs,ja luulen että paranee vanhetessaan.Omalla tavallaan ihanan rustiikki.

 8. Mä myös vierastan itse tuota itämaisuutta sen verran, että ottaisin valkoisen version. Musta on särmä ja konjakinruskea vetoaa myös, mutta turvallisin vaihtoehto lienee valkoinen.

  1. Blondi: Valkoinen on varmasti paras vaihtoehto! Itämaisuus viehättää ripauksina ja valkoisesta sitä löytyy juuri sopivan paljon ja vähän. 🙂

  1. saparo: Kiitos mielipiteestä. Valkoinen on varmaankin paras vaihtoehto noista mun kotiin. <br />
   <br />
   Ja matto saattaa joskus kotiutua, jos löydän sopivan ja saan hankittua imurin. 😉

 9. Itse ottaisin ehdottomasti valkoisen, ja uskon, että se mätsäis sunkin luo parhaiten 🙂

 10. Valkoinen olisi myös minun valintani. Tai sitten jos tekisi mieli repäistä niin voisi hankkia vaikka hopeisen. (En tiedä onko ZocoHomella hopeista, mutta näin kerran sellaisen sisustuskuvan jossa oli kaksi kultaista pouffia makuuhuoneessa ja ne näyttivät aivan upeilta!)

  1. Kaisa J: Valkoinen on varmaan kaikkein järkevin valinta tähän kotiin. 🙂 Hopeinen olisi joihinkin koteihin todella passeli, mutta mulle ehkä hieman krumeluuri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *