I love me -messut osa 1/3

Perjantaina kävin I love me -messuilla. Ne kuuluvat Habitaren lisäksi must go -kategoriaan. Eniten messuilla kiinnostaa kauneus ja terveys. Tässä kuvapläjäys messuilta. Laitan kuvat kolmessa osassa, sillä kuvia on paljon enkä enempää kyennyt karsimaan vaikka kuinka yritin. 🙂 Kuvat ovat itsessäni eniten kiinnostusta herättäneistä osastoista ja tuotteista. Jonkin verran jäi myös kiinnostavia juttuja kuvaamatta.

IMG_9191.jpg

IMG_9195.jpg

IMG_9193.jpg

Moroccanoilin osasto. Upeat sommitelmat, raikas tunnelma ja visuaalisesti oikein näyttävä kokonaisuus. Eikä itse tuote jää kakkoseksi omalle osastolleen. Itselläni on jo toinen pullollinen menossa Moroccanoilia enkä taida siitä enää luopua. Se käy hienosti hoitoaineena hiustenpesun jälkeen, kosteuttaa hiuksia sekä tuoksuu jumalaiselta.

IMG_9203.jpg

IMG_9197.jpg

IMG_9201.jpg

IMG_9202.jpg

Cocovin osasto, jossa oli hyviä messutarjouksia sekä Cocovibar, josta sai ostaa paikalla tehtyjä smoothieita yms. 

IMG_9207.jpg

IMG_9223.jpg

IMG_9209.jpg

Cocovin kookosöljykin on saanut uuden raikkaan ilmeen purkilleen. Tätä löytyy kaapista ja Moroccanoilin tavoin on tullut jäädäkseen. Käy kaikkeen, niin ruoanlaittoon kuin ihonhoitoonkin. Meikitkin tällä lähtee.

IMG_9212.jpg

IMG_9215.jpg

IMG_9217.jpg

IMG_9218.jpg

IMG_9219.jpg

Marjamixiä pitäisikin ostaa joskus. Käytin aikoinaan saamaani näytettä muroissa ja oli ihanan makuinen lisä. 

IMG_9220.jpg

Humantoolin osastolla piti käydä sanomassa Humantoolin kehittäjälle Antti Limingojalle ihan käsipäivää, kun kerran oli mahdollisuus. Pidempiaikaiset lukijat varmasti muistavatkin, että tein pariin otteeseen yhteistyötä Humantoolin kanssa. Näppärä istuin, suosittelen! 

IMG_9226.jpg

IMG_9227.jpg

Kipukoukkua voin myös lämmöllä suositella kaikille. Itselläni on ollut koukku jo monta vuotta enkä tiedä mitä tekisin, jos saisin pahan niska- tai hartiajumin eikä mulla olisi koukkua. Varsinainen hengenpelastaja <3 Nyt koukkuja saa myös komposiittisina. Materiaali on hieman joustavampaa kuin puhdas puu.

IMG_9229.jpg

IMG_9231.jpg

IMG_9234.jpg

Kipukoukkuosaston miehellä oli esittelyssa myös toinen hauska uutuus: pohjelihasten venyttäjä. 😀 Laite vain säädetään sopivaan kulmaan ja siihen mennään seisomaan selkä suorassa ja siinä lihakset vaan venyy itsekseen. Minä kun olen hypermobilisoitunut, niin laite sai olla melkein ääriasennossa, että sain venytykset tuntumaan. Joka tapauksessa kuitenkin helpompi tapa kuin yrittää seinää vasten venyttää ja etsiä sopivaa kulmaa saadakseen venytyksen tuntumaan.

IMG_9233.jpg

IMG_9228.jpg

Esittelyssa oli myös Universal Stone, tuo puhdistusaine, josta voisi melkeinpä sanoa samaa kuin LBD:stä eli se on jokaisen kodin siivousaineiden kulmakivi.

IMG_9244.jpg

IMG_9240.jpg

IMG_9236.jpg

Semmoisia juttuja tässä ekassa osassa. Loput osat laitan tässä ihan lähiaikoina eetteristä ulos. Sen jälkeen sitten messujen ostossaldoa ja muuta mukavaa.

Nyt hieman lepäämään, että jaksaa illalla taas ravata pesutuvassa. Viettäkäähän mukava ja aurinkoinen sunnuntai! <3

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “I love me -messut osa 1/3

 1. Se oli ihana tuo Cocovin ständi! Pyörin siinä varmaan ikuisuuden 🙂 ja Moroccan oilin testiöljyn just kokeilin, tuntuu ainakin eka kerran jälkeen ihan kaiken sen hehkutuksen arvoiselta, vaikka hyvin voin kuvitella että moni muu öljy toimii ihan yhtä hyvin 🙂

  1. Mari Susa: Mä olisin tosi mielelläni ostanut tuolta Cocovin standilta vaikka mitä, jos vaan olisin ollut rahoissani. 😀 <br />
   <br />
   Moroccanoil on ihan parasta, se ei tee mun litkuhiuksista ollenkaan mähmäisiä. &hearts; Mulla on itelläni sitä normaaliversiota iso pullo, jonka vasta korkkasin käyttöön äsken kun edellinen loppui. Oli kiva saada näytteitäkin mukaan, annoin sen tavallisen näytteen kaverille ja pidin itselläni näytteen ohuille ja vaaleille hiuksille. 🙂

 2. Oi, näytti kauniilta tuo Moroccanoilin osasto! Minä en myöskään siitä enää luovu! :)Paljon oli näissä kuvissa tuttuja tuotteita.

  1. Blondi: Moroccanoilin osastoon oli todella panostettu, se oli heti sisään tullessa upeasti näkyvillä ja oikein raikas kokonaisuus! Ja myös lahjakasseihin oli panostettu, tosi hyvä materiaali kasseissa, ei mitään paperia 🙂

  1. Love: Ensi vuonna sitten! Messut oli kyllä kivat ja en panisi pahakseni vaikka tällaisia järjestettäisiin useamminkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *