Tunnelmia

Eilinen perjantai-ilta oli kyllä onnistunut. Itse asiassa koko päivä oli ihana. 🙂 Päivällä kävin I love me -messuilla ja sieltä riensin Miialle seuraamaan mielenkiintoista kuvaussessiota. Kuvausten päätyttyä nautittiin muutama lasillinen. Kotiin ajoissa nukkumaan ja pitkät yöunet päälle. 

IMG_9510.jpg

IMG_9511.jpg

IMG_9516.jpg

Kunhan saan käytyä läpi kuvat, niin muutama postaus olisi tulossa messuilta. Kotiin kannoin kassillisen juttuja, joskin taloudellisesti selvisin oikein hyvin eikä homma lähtenyt ostosten suhteen lapasesta, kuten olin aluksi pelännyt. Heikko kohtani on kaikki terveyteen, kosmetiikkaan (poislukien meikit), ihonhoitoon yms. liittyvät jutut. 🙂

Kohta suuntana keskusta ja äidin kanssa hoitamaan nettijuttuja. Sitten kotiin ja viikonloppu meneekin ihan rauhallisesti kotosalla möllöttäen. 

Kivaa ja aurinkoista lauantaita kaikille! <3

 

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Tunnelmia

  1. Ihanaa viikonloppua sinullekin Irina!! Kuulostaa mukavilta messuilta tuollaiset 🙂

    1. JuttaEmilia: Mä tykkään kaikesta kosmetiikkaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä, joten tällaiset messut on ihania. 🙂 Kävisin varmasti useamminkin, jos vaan tapahtumia ja messuja järjestettäisiin. Kivaa viikonjatkoa! &hearts;

  2. Oi kun pääsis joskus noille messuille vielä, tuota Moroccanoilia pitäisi myös kokeilla, saattaisi sopia hyvin meikäläisen kuiville hiuksille, ihana näköinen osastokin. Kivaa sunnuntaita!

    1. t: Moroccanoil on tosi huippu tuote! Kuiville hiuksille varmasti avuksi eikä oikein käytettynä edes tee hiuksista mitenkään mähmäisiä. 🙂 Kivaa loppuviikkoa sulle &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *