Laudepesuri + jynssäri

Kiitokseksi hyvin sujuneesta yhteistyökampanjasta Sinituote Oy lähetti pinkin Roosanauha-tuoteperheeseen kuuluvan laudepesuri + jynssäri -setin.

IMG_9142.jpg

IMG_9145.jpg

IMG_9144.jpg

IMG_9146.jpg

En ollut alun perin tajunnut valita jynssäriä tai saumaharjaa, joten tämä kiitoslahja tuli tarpeeseen! Saunaa minulla ei ole, mutta tuolla laudepesurilla voi hyvin puhdistaa vaikkapa kylpyhuoneen seinälaattoja. Näppärää! Plussaa vielä siitä, että kyse on Roosanauha-tuotteesta.

IMG_9140.jpg

Kiitos siis myös Sinille hyvästä yhteistyöstä! Itse ainakin opin tämän kampanjan aikana asioita, joita en tiennyt tai tajunnut aiemmin. Ostoslistalla onkin nyt ainakin muutama Sinin tuote, jotka haluan kotiini. 🙂

Oletteko te muuten tukeneet Roosanauha-kampanjaa ja jos, niin miten?

 

Postauksen tuotteet saatu Sinituote Oy:ltä

7 kommenttia “Laudepesuri + jynssäri

 1. Minä olen jo kolmena vuonna hankkinut Lindexiltä sen Roosanauha-käsikorun. Noita Sinituotteen juttuja olisin hankkinut, mutta eipä vain paikallisessa Prismassa näyttänyt olevan ollenkaan. Ihan kummallista.

  1. R: Musta on kiva, että tällaista tärkeää asiaa voi tukea niinkin helpolla tavalla kuin ostamalla jonkun tuotteen, josta sitten lahjoitetaan osa tai kaikki kampanjaan. 🙂 Ja hei, onneksi olkoon uskalluksesta laittaa linkki nimimerkin taakse 😉

  1. Love: Vaikka en silleen liputa vaaleanpunaisen puolesta, niin pakko myöntää että kaunis ja pirtsakka on toi väri 🙂

 2. Mä ostin sen Sinin vaaleanpunaisen Roosa Nauha-tiskiharjan muutama vuosi sitten ;D<br />
  <br />
  Mun on pakko hankkia sellainen saumaharja kylppärin saumoille… Ei meinaan oikein hehkeiltä ne näytä 😉

  1. Dara: Sitten vaan saumaharjaostoksilla! Niitä on myös sellaisia, joihin saa kiinnitettyä varren. On ehkä helpompi käyttää? 🙂

 3. Mun on kyllä pakko hankkia toi laudepesuri jynssäri setti! Olisi ehkä kannattanut hommata jo ennen lauteiden maalaamista 😉 Ja etenkin tärkeän asian vuoksi, minullakin suvussa kyseistä sairautta :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *