Ihanat kukkalöydöt – pakko saada

Huomenta maailma! <3 🙂

Piipahdin Prismassa eilen aamulla ja tyypillisesti silmäni vilkaisivat ensin kukkaosastolle ja kas, mitä näinkään!

IMAG6834.jpg

IMAG6835.jpg

IMAG6836.jpg

IMAG6839.jpg

IMAG6840.jpg

IMAG6842.jpg

IMAG6843.jpg

IMAG6845.jpg

IMAG6848.jpg

IMAG6849.jpg

IMAG6850.jpg

Tällaisen kukka-asetelmahyllyn näin heti ensimmäisenä ja kylläpä kolahti.

Yksinkertaisia ulkonäöltään ja helppohoitoisia mehikasveja. Eniten itseäni miellytti aloekasvi. Voi olla, että tällainen on jossain vaiheessa kotiutettava. Muutoinkin olen noita pieniä mehikasveja ihastellut kuvissa ja kaupoissa. Pientä ja yksinkertaista, tykkään! 🙂

 

Tänään on jännittävä päivä! Käyn näin aamutuimaan hieman asioilla ja sitten alkaakin olla aika alkaa tehdä isoja päätöksiä asumisen suhteen. Tänään siis teen päätöksen suuntaan tai toiseen, miten ja missä asun jatkossa. Kiitos vielä kovasti eiliseen postaukseeni tulleista kommenteistanne ja tuestanne, olen iloisesti yllättynyt, miten hyvin otitte osaa pähkäilyyni. Siitä oli iso apu. Tänään illalla tai huomenna aamulla sitten tulen varmasti tännekin kertomaan päätöksestäni. <3

Ihanaa päivää kaikille ja hei, sitten vielä teille osalle: Maikkarin meteorologi Visa Salojärvikin sen sanoi: Elokuu on vielä kesäkuukausi, joten hys hys sen syksyn kanssa, jooko! 😀 Nautitaan loppukesän päivistä, kyllä se syksy ehtii sieltä vielä tulemaan. 

Olette tärkeitä, jokainen!

 

10 kommenttia “Ihanat kukkalöydöt – pakko saada

 1. Oi miten söpöjä kasveja, kelpuuttaisin kyllä meillekin! :)<br />
  Tsempit asuntoasian kanssa! Ja todellakin, nyt on vielä kesä, syksyä ei mainita 🙂

  1. LittleB: Kiitos, täällä on aika jännittävät ajat menossa nyt 😀

 2. Minä en saanut juuri tuota kyseistä juoru &quot;lajia&quot; kasvamaan. Niin helppoja kuin juorut yleensä onkin. Muilla tämä(kin) asia voi olla päin vastoin 🙂

  1. Jaana-Unelma: Mullakaan ei noista mehikasveista ole kokemusta, joten en tiedä miten mulla kävisi. 🙂

 3. Aloe on ihana! Mulla oli opiskelija-aikoina semmoinen mun yksiötä piristämässä 🙂 Sille kävi tosin vähän hassusti, kun se kasvoi hirmuisesti ja sitten katkesi pienessä ruukussa….

  1. Jossu: Aloe näytti simppeliltä ja ihan nätiltä, ei mikään rönsy 🙂

 4. Onpa ihkuja. Ostin muuten itse Plantagenista (kaikki viherkasvit -50%) pieniä mehikasveja naurettavaan 1,50€ hintaan….kantsii käydä kattomassa. Ja helposti (ja varsinkin edukkaasti 🙂 ) niistä kokoaa asetelmankin!<br />
  Ja tsemppiä päätökseen vielä 🙂

 5. Oi, miten söpöjä. Voi kunpa täälläkin ois. Ja mä muuten liputan sen uuden asunnon puuolesta! 😉

 6. Ihania kasveja! Ostaisin meillekin vaikka mitä, mutta minä en saa pidetty hengissä edes kaktusta 😀 Muistan ehkä kerran kolmessa viikossa kastella kukkia. joten ihan turhaa ostaa :/ voih, jospa minusta jossakin välissä kuoriutuisi esiin pieni viherpeukalo 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *