Perseidejä bongaamassa

Eilen lähdettiin kavereiden kanssa ex tempore Porkkalanniemeen bongailemaan perseidejä, joita oli taivaalle lupailtu. Porkkalanniemi on kaunis paikka, olen siellä kerran käynyt joskus 90-luvun puolivälissä. Maisemat eivät pettäneet tälläkään kertaa. Ja meri, sitä kauniimpaa ei ole. 

IMAG6704.jpg

IMAG6708.jpg

IMAG6710.jpg

IMAG6727.jpg

IMAG6728.jpg

IMAG6731.jpg

IMAG6734.jpg

IMAG6735.jpg

Eteläisellä taivaalla merellä näimme aivan mielettömiä salamoita ja tutkittuamme tutkakuvia, tajusimme, että salamat välkkyivät Tallinnan rannikolla. Yllä olevan kuvan vasemmalla puolella näkyvien pilvien takana tämä upea välke näkyi.

Noissa maisemissa oli upea istuskella ja nautiskella kuumaa termarikahvia ja maisemista. Ehdottomasti joskus otettava uusiksi!

Ja myöhemmin näkyi myös niitä perseidejä ja pääsi toivomaankin. 😉

Tänään on ollut ensimmäinen päivä Go Jutta Go -dieetillä. Aamulla tarkastin lähtöpainon ja jatkossa punnituspäiviksi muodostuu maanantai ja torstai. Toivon ihan hurjasti, että joitain kiloja tulevan neljän viikon aikana lähtisi, mutta tämän dieetin tarkoituksena on myös monipuolistaa ruokavaliota ja syödä enemmän kuin ennen. Tämän rinnalla yritän myös hieman järkeistää unirytmiäni, josko pääsisin hieman aiemmin nukkumaan ja heräisin hieman aiemmin kuin viime aikoina olen heräillyt. Myöhemmin tai pikkuhiljaa yritän kiinnostua uudelleen kolmen vuoden tauon jälkeen lenkkeilystä. Olin tosi kovassa vauhdissa lenkkeilyssä, kun loppusyksystä 2010 välilevynpullistumani alkoi oireilla. Sen jälkeen en vain ole saanut kipinää aloittaa uudelleen.

Äsken sain (huonolla kunnollani) kyllä sykkeet nousemaan, kun kahvakuulaa heilauttelin 3 x 15 sarjalla. En meinannut jaksaa sen jälkeen millään tehdä lankkua. 😀

Kiitos paljon jokaiselle edelliseen postaukseeni kommentoineelle, sain niistä todella hyvän mielen ja palaan varmasti jokaiselle vastaamaan. Aihe on vaan niin iso ja vakava, että haluan ajan kanssa rauhassa keskittyä vastailuun. 

Mukavaa loppuiltaa! 🙂

7 kommenttia “Perseidejä bongaamassa

  1. Ihania nämä elokuun siniset illat 🙂 Sä oot onnistunut noihin kuviin vangitsemaan sellaista oikeanlaista tunnelmaa ♥

    1. Dara: On ihanaa onnistua vangitsemaan kauniit hetket kuviin. ♥

  2. Ihania kuvia olet ottanut! Silloin osaa kyllä nauttia kun veden ääreen pääsee! 🙂

  3. Kauniita kuvia olet ottanut ja onnea muuten dieetin kanssa. Itsekin haaveilen ruokaremontista ja liikunnanilon uudelleen löytämisestä….vielä yritystä siihen uupuu 😀

    1. Siru: Kiitos! Ja nyt vaan tsemppiä kovasti sullekin, että saat aloitettua yrittämisen. 🙂

    1. Love: Liikunta on ihanaa kunhan siihen vaan pääsee kiinni, varsinkin, jos se ei ole luonnostaan itsestäänselvää. Ah sitä tunnetta, mikä oli kolme vuotta sitten lenkkeillessä. ♥ Ja toi kahvakuulalla tehty heilauttelu aiheutti useamman päivän lihaskivut, mut ne oli sinänsä kivoja, kun tiesi niiden tulleen liikkumisesta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *