Sisustusuutuuksia

Uusia sisustustuotteita ilmestyy kauppoihin jatkuvalla syötöllä. Joitain uutuuksia bongasin Hobby Hallista, tässä niistä muutama.

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty14.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty15.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty16.jpg

Hiljattain%20p%C3%A4ivitetty17.jpg

Kuvat: Hobby Hall

Itselläni on tällä hetkellä vahva pelkistämiskausi menossa. Ennen kuin koen kotini niin sanotusti tarpeeksi tyhjäksi ja yksinkertaiseksi en usko mitään erikoisia sisustushankintoja tekeväni. Hobbarista hankkimani vesihyasinttikorit tuntuvat edelleen nappiostokselta ja auttavat minua hyvin yksinkertaisuuden tavoittelussa.

Millaisia suunnitelmia teillä on sisustuksen suhteen lähiaikoina? 🙂

 

10 kommenttia “Sisustusuutuuksia

 1. Mulla on kans silmät niiiin auki karsimiselle, yksinkertaistamiselle ja väljyydelle, että tuskinpa shoppailen mitään sen erityisempää kuin tiskiharjoja :D. <br />
  <br />
  Minäkin ole ihaillut virkattuja raheja aina kun jossain niitä vilahtaa, on kyllä ihanat, ihan ältsin hienot. 🙂

  1. Soili: Mulla on jäänyt tässä uudessa kodissani asuessa karsiminen hieman retuperälle, mutta ajattelin nyt pikkuhiljaa sitä toteuttaa. Jotain pientä voi toki hankkia, mutta isolla ajatuksella. Onneksi juuri nyt ei ole kovinkaan isoja himotuksia ja ostovimmaa, joten ainakin hetken taidan olla turvassa. Muutenkin on elämässä hieman viilaamista, joten se sopii tähän samaan syssyyn todella mainiosti. 🙂 Toi virkattu pouf on tosi kiva, mutta itse haaveilen marokkolaisesta ja ehdottomasti valkoisesta nahkapouffista. Se olisi kiva kaveri sohvalle. &hearts;

 2. Tärkein ja isoin tuote sisustushankintalistalla on uusi sohva olkkariin. Mutta silläkään ei ole polttava kiire, en siis etsimällä etsi uutta sohvaa, tulee sitten vastaan, kun on tullakseen. Mutta jos esim. vanhaa Arabiaa tai Fineliä tulee vastaan sopivia sopivilla hinnoilla, niin en jätä niitäkään ostamatta 🙂

  1. Rouva Jii: Kuulostaa ihan hyvältä, ehkei olekaan hyvä mennä ihan soitellen sotaan. 🙂 Mä haluaisin kyllä uuden sängyn, mutta sekään ei valitettavasti vielä ole ajankohtainen hankinta.

 3. Meillä vaihtuu syksyn tullen vaaleanpunaiset yksityiskohdat mustaan ja hopeaan…<br />
  Olohuoneeseen oottelen torsoa saapuvaksi, ja nyt kun illat alkavat olla pimeitä, kynttilät lisääntyvät.<br />
  Yläkerran oleskelutilat kaipaavat pientä makeoveria: sohvatyynyjä, lyhtyjä ym. Pientä 🙂

  1. Koo:) : Kiva, että on vaihtelua vuodenajan vaihtuessa. 🙂 Itestä tuntuu, että pitää vaan vähentää ja vähentää. Kaikkea! Kynttilät varmaan loppusyksyn ja talven myötä tulevat kuvioihin täälläkin, mutta muutoin ei ole mitään mielenkiintoa ajatella minkään lisäämistä. 🙂

 4. Mä aion tänään käydä varaamassa taas kirpparipöydän ja aloittaa sit loman tyhjäämällä kaappeja (taas). Olkkarin verhot haluaisin vaihtaa, mutten löydä mistään kivoja. Muuten jatketaan samalla linjalla.

  1. Anna: Kuulostaa hyvältä tuokin! Sitten voi aina tehdä muutoksia, kun siltä tuntuu, kaikkeahan ei tietenkään tartte ees tietää etukäteen 🙂

  1. Love: On kyllä erikoinen valaisin. Yksinkertainen, jos ei muuta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *