Loppuneet kosmetiikkatuotteet kesäkuu 2013

Taas on aika kurkistaa loppuneiden kosmetiikkatuotteiden pariin. Kesäkuu meni ihan kivasti. 

IMG_9250.jpg

Avitcid-voide (lääke- ja reseptituote) akneen ja iso (200 ml?) Aqualan L-perusvoide.

IMG_9251.jpg

Vichy antiperspirantti, luottotuotteen tittelin saanut sekä meikinpuhdistusliinoja

IMG_9252.jpg

Oral-B hammastahna

IMG_9253.jpg

Mádaran kuivalle iholle tarkoitettu kasvovesi (saatu blogin kautta) ja Yves Rocherin persikka-vartalonkuorinta-aine

IMG_9275.jpg

Mádaran kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusmaito (saatu blogin kautta)

IMG_9299.jpg

Dermalogica tuotenäytteitä: Ultacalming cleanser, Ultracalming relief masque, Ultracalming serum concentrate

IMG_9337.jpg

Dermalogica tuotenäytteitä: Daily microfoliant, Ultracalming barrier repair, Multivitamin power recovery masque

IMG_9302.jpg

Tarpeettomana Lumene Natural Code Erase it -meikinpoistoaine. Tuote on tarkoitettu vahvalle silmämeikille ja kun en käytä silmämeikkiä, niin tämä on jäänyt tarpeettomaksi. Käytän ainoastaan ripsaria ja sekin on Sensai 38 astetta eli lähtee pois pelkästään lämpimällä vedellä.

Tuotteita loppui siis kahdeksan sekä lisäksi kuusi näytettä ja yksi poisto tarpeettomana. Ihan hyvä käyttösaalis, sanoisin.

Edellisen kuukauden loppuneet tuotteet näet täältämissä löytyy myös linkkejä aiempiin kuukausiin.

Mitenkäs teidän muiden haasteeseen osallistuneiden kesäkuu sujui? 🙂

Itsellä näyttää kylppärissä oleva kosmetiikkakori vielä aivan täyteen tupatulta, joten vielä tämä haaste ei ainakaan näy siellä… ostokäyttäytymiseen on tosin jo vaikuttanut positiivisesti. Olen melkeinpä vain tarpeeseen ostanut kosmetiikkatuotteita tämän kuluneen puolen vuoden aikana. Viimeisimpänä Flown kosmetiikkaa (luonnonkosmetiikkaa), kun ostin jalkavoiteen sekä loppuneen vartalokuorinta-aineen tilalle uuden.

Irina / White & Fresh - -

14 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet kesäkuu 2013

 1. Hyvä hyvä :)<br />
  Mie en oo jaksanu pitää omista loppuneista kirjanpitoa, oon laittanut suoraan vaan putelit roskiin. Mut just niinkuin sanoit: ostokäyttäytymiseen siis niin mahtava haaste!!! :))

  1. Soili: Onko vaikuttanut sun ostokäyttäytymiseen positiivisesti vai onko sulla jo muutoinkin homma hanskassa kosmetiikan ostamisen suhteen? 🙂

  2. Positiivisesti :)! Oon saanut kulutettua aiemmin hamstraamiani tuotteita ja varastoja vähemmäksi. Enkä oo haksahtanut ostelemaan esim. palasaippuoita tai kynsilakkoja 😀 se on jo aika iso juttu :)<br />
   <br />
   On mulla kyllä aika hyvin kosmetiikkapuoli hanskassa. Mulla on nykyään tietyt ja samat voide-, meikki-, shampoo &amp; suihkugeelimerkit joita käytän, jopa suihkugeeli ollu pari vuotta yhtä ja samaa tuoksua. Mielikuvitukseton ihminen minä :DD heh. Oon suuren vaivan kautta löytänyt atooppiselle ongelmaiholleni hyvät sarjat, joita vaalin, ja en uskalla tehdä ollenkaan hyppyjä tai uusia kokeiluja, kun iho on nyt hyvä kerrankin (lähes maidoton ruokavalio on myös ollu hyvä iholle). Yhteenvetona: haaste on ollut tosi hyvä 🙂

  3. Soili: Ihana kuulla! 🙂 Millaisia tuotteita sä käytät atooppiselle ihollesi? t. atoopikko 🙂

  4. 🙂 Miepä laitan sulle sähköpostilla listauksen, jos käypi.

  5. 🙂 jeejee. Laitan huomenna tai ylihuomenna s-postia tuohon siun osoitteeseen joka on yläkulmassa. Nyt on niin väsy ettei pysy silmät enää auki.. Hyvvää yötä siulle 🙂

 2. Hyvä hyvä! Sulla loppui ihan huikeen monta tuotetta! <br />
  <br />
  Mullakin meni loppuneiden osalta ihan kivasti nyt kesäkuu. Mut sitten tuli muutama repsahduskin… ;D Silti oon ihan tyytyväinen, että sain niin hyvin kulutettuakin ja pakko on myöntää, etten niistä repsahduksistakaan ole kokenut morkkiksen poikastakaan 😀

  1. Dara: Sun repsahdukset tuli selkeästi sitten tarpeeseen, kun ei oo morkkista. 🙂 Ja hyvin loppui tuotteita sullakin. Mulla on nyt heinäkuun osalta kolme varmaa tuotetta, jotka loppuvat. Muista en tiedä vielä. 🙂

 3. mäkin päässänyt aloin jo kauan aikaa sitten vähentää ja teinkin itselleni ihan selviä tavoitteita, esim seuraavan kerran ostan jotain vasta elokuussa, kun mennään Robbieta katsomaan jne jne ja sitten mentiin Amerikkaan ja pakka meni sekaisin. Ei siinä kaikki, juhannuksena käytiin Tuurissa ja sittenhän kaikki räjähti käsiin.<br />
  Voin sanoa että tällä hetkellä ainoa jota pitää ostaa tänä vuonna on jalkavoide. Mutta esim aurinkorasvaa mulla on niin paljon että tuubin loputtua alan käyttää aurinkorasvaa jalkavoiteena. Ei ole siihen tarkoitukseen yhtä hyvä, mutta eipähän tarvi jouluna heittää aurinkorasvaa roskiin.

  1. Lanttuleikkuri: Sullehan sopisi sitten oikein passelisti tämä haaste. 🙂

 4. Tänään kävin Lumenen tehtaanmyymälässä. Se on paha paikka se! ;D Muutamaa puuttuvaa tarpeellista lähdin hakemaan, enkä sortunut heräteostoksiin. Hyvä juttu!

  1. suvi tuuli: Mä en ole koskaan käynyt Lumenen tehtaanmyymälässä. Voisi olla ihan kiva joskus käydä tutustumassa. Hienosti sulla kuitenkin meni, kun pysyit ruodussa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *