Vaatekaapin päivitystä

H&M:lla on nyt kesäale ja päädyin tekemään pienen tilauksen. Pääasiassa tarkoitus oli päivittää kotivaatetilannetta, ne kun on sellaisia rönttövaatteita ja monet niistä on päätyneet arkikäytössä kulahtaneena kotivaatteiksi. Jos olisi varaa, pistäisin kerralla vaatekaapin kuntoon kotivaatteiden osalta; vanhat surutta pois ja uudet tilalle. Pystyn kuitenkin päivittämään kotivaatekerrastoani vain vähän kerrallaan ja tällä kertaa ostoskoriin päätyi muutamat leggingssit ja t-paitoja.

hmprod%20%282%29.jpghmprod.jpghmprod%20%284%29.jpg

2 kpl harmaita t-paitoja, harmaat kokopitkät leggingssit sekä 2 kpl mustia 3/4 pituisia leggingssejä. 3/4 pituiset leggarit on tosi hyvät kuumilla kesäkeleillä.

Lisäksi tilasin kahdet housut sovitukseen. Keltaiset ihan vaan siksi, että ne ovat keltaiset (hih) ja mustavalkoiset piruuttani, sillä olen ihastellut niiden kuosia siitä asti kun ne uutuutena H&M:n valikoimaan tulivat. On paljon mahdollista, että housut EIVÄT näytä lyhyissä ja pulleissa jaloissani hyvältä, mutta ainakin olen sitten kokeillut. 😉

hmprod%20%281%29.jpghmprod%20%283%29.jpg

Haaveilen siististä karderoopista, jossa pinot ja rivit olisivat tiukan suorat ja värimaailma säntillinen. Vaatteiden värit saisivat olla pääasiassa mustaa, valkoista, harmaata ja keltaista. Mukaan mahtuisi myös tummansininen ja vain satunnaisesti muita värejä, kuten esimerkiksi mintun- ja metsänvihreä. Ainakin silloin, kun olin vaalea kuontaloltani, minulle sopi upeasti metsänvihreä väri. 

Näiden (kotivaate)ostosten myötä voin vihdoin heittää mäkeen muutaman virttyneen rönttövaatteen. Saahan ne kotivaatteetkin näyttää kivoilta, eikö vaan! 😀

 

Mukavaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia “Vaatekaapin päivitystä

 1. Tää mun kommentti nyt sivuaa täysin sun tekstii, mut tarviin apua! Ollaan nimittäin tulossa maanantaina käymään Helsingissä muutamaks päiväksi ja nyt pitäs saada tietoon kivoja sisustusliikkeitä siellä ja lähistöllä. Siulla ois varmaan hyviä vinkkejä mis kannattas käydä? Lisäks kaipaisin vinkkejä mitä siit lähistöltä löytyy, oon blogeissa törmänny kivoihin "sisustuslatoliikkeisiin" mut en kuollaksenikaan nyt muista yhtään niistä, saatika kenen blogeissa niist oli kirjoteltu. Jos pystyt auttamaan olisin Irina siulle todella kiitollinen!:)

  1. Tarja: Kampista (kauppakeskuksesta) voisi olla hyvä aloittaa. Sieltä löytyy muun muassa Tiger ja Clas Ohlson. Sieltä kun lähtee kävelemään Fredrikinkatua etelään päin, tulee molemmin puolin katua vastaan sisustusliikkeitä. Löytyy esim. Alessi, Peroba, Pino, Day ja monia muita. Day sijaitsee Fredrikinkadun ja Bulevardin kulmassa. Siitä voi jatkaa vielä Fredrikinkatua Bulevardin yli tai lähteä vaikkapa Bulevardia pitkin kohti Esplanadia, jolloin Bulevardin ja Erottajan kulmassa nököttelee upouusi Granit ja päinvastaisella kulmalla (Bulevardi/Mannerheimintie) on Riviera Maison. Sittenhän on tietty Stocka ja H&amp;M Home löytyy myös noin 100 metrin päässä Stockasta.<br />
   <br />
   Saiko tuosta mitään selvää? 😀 Oliko yhtään apua?

  2. Kiitos, apua noista kyllä on paljon!:) Tiger ja Clas Ohlson löytyy kans Kuopiost et niissä tuskin tarvinneen käydä mut muut kyllä kiinnostaa, erityisesti Granit!:) Lisäks löysin sen sisustusliikkeen Helsingin läheltä mihin olin törmänny jossain blogissa, eli Kasvihuoneilmiön. Siel on pakko päästä käymään!:)

  3. Tarja: Kasvihuoneilmiö on mulle aivan tuntematon paikka, millaista tavaraa siellä on?

 2. Siellä on vähän jokaiselle jotakin 🙂 Mie bongasin sen paikan viime syksynä Elämän Eliksiiri -blogista ja kuvat kyllä vakuutti. Oisin linkittänyt sulle ton tekstin mut en jostain syystä saa nyt tabletilla liitettyy kopsattua linkkiä. Mut googlettele; Elämän Eliksiiri Kasvihuoneilmiö, niin pääset tekstiin. Hintatasosta ei kyl ole mitään hajua, mut sepä nähdään lähipäivänä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *